May 11, 2017

HADIAH MURAH UNTUK HARI IBU DAN GURU

Assalamualaikum

Hai hai hai! awak dah fikir2 special gift untuk cikgu, ustazah, teacher awak sempena hari guru nanti?
Kalau awak belum terfikir nak bagi apa sempena Hari Guru. Ha apa kata awak surprisekan diorang hadiahkan box comel exclusive berisi handsock & stokin ni nak?
Mesti diorang riang gumbira dapat dari awak
Dengan syarat pembelian 6pcs 1 set mengikut harga yg dah ditetapkan.
Terdapat 6 warna box yg memikat hati awak semua. Untuk box free tu warna random Tau. Takleh pilih pilih
Pembelian mengikut set yg ditentukan, tapi handsock dan soka plain pilihan anda sendiri

Boleh ke nk mix? Boleh mix yg penting cukup item 6pcs baru boleh dapat free box. 

Apa tunggu lagi?

Meh hadiahkan untuk guru tersayang, mama tercinta awak semua, satu bekas cinta.

Kita ada set

1) set cinta bersemi




2) set cinta tulus




3) set cinta harmoni



Jika berminat boleh whatsApp 0174428730




May 3, 2017

Harga Kombo TopTop BAGI HANDSOCK DALILA

Assalamulaikum dear...

[ Promosi Kombo TopTop Pre Ramadhan ]


Harga yang boleh buat chuols menangis.
Tak sangka harga turun mendadak.
Harga biasa bagi Sepasang handsock dalila RM12




Kalam Habib Ali al-Jufri 1



Anda jangan pernah merasa tenang jika anda pernah merasa benci kepada orang lain, meskipun ia berbuat jahat kepada anda. Walaupun anda merasa sangat berat untuk tidak membenci orang itu, tapi cobalah mulai dengan mendoakannya.

Doakanlah orang yang pernah berbuat jahat kepada Anda agar dosanya diampuni Allah swt, diberi petunjuk dan dituntun ke jalan yang baik. Doakanlah, mudah-mudahan Allah swt memberinya taufik.

Apr 29, 2017

PEMENANG Jom join Giveaway Jiakreatifelt!


Assalamualaikum wbt


Alhamdulillah berakhir sudah

Jom join Giveaway Jiakreatifelt!


Dan jutaan terimakasih kepada mereka yang join.Chuols sangat best dan sporting.

Giveaway ini berlangsung bermula dari 08 hingga 27.04.2017. Pada plan asal nak umumkan pemenang pada 28.04.2017 tetapi terdapat beberapa kekangan menyebabkan kelewatan.Ammpunn semua...
Dan saya akan cuba membalas blogwalking ke blog chuols ..

Ok tanpa membuang masa dengan ini saya mengumumkan pememang bagi JOM JOIN GIVEAWAY JIKREATIFELT jatuh kepada .....

jeng jeng..

Hadiah berupa sepasang handsock dwitone dan stoking sandy

PEMENANG BERTUAH

Tahniah3x..

dan mohon pemenang untuk emailkan nama dan alamat di najiahshaharain@gmail.com.

ok..:)

dan 7 pemenang lain yang akan dimasukkan dalam bloglist JIAKREATIFELT ialah


  1. http://mineko-ira.blogspot.my/2017/04/jom-join-giveaway-jiakreatifelt.html
  2. http://akhalilah.blogspot.my/2017/04/jom-join-giveaway-jiakreatifelt.html
  3. http://www.leaazleeya.com/2017/04/jom-join-giveaway-jiakreatifelt.html
  4. http://penselduabee.blogspot.my/2017/04/jom-join-giveaway-jiakreatifelt.html
  5. http://queensyanis.blogspot.my/2017/04/jom-join-giveaway-jiakreatifelt.html
  6. http://www.syuhadasalleh.my/2017/04/giveaway-jiakreatifelt.html
  7. https://belogsjm.blogspot.my/2017/04/jom-join-giveaway-jiakreatifelt.html
Ok tahniah sekali lagi kepada pemenang dan jutaan terimakasih juga kepada mereka yang sudi memeriahkan giveaway ini.InsyaAllah akan ada lagi 1 lagi giveaway insyaAllah...doakan
Mohon maaf jika ada kekurangan sepanjang giveaway ini berlangsung.


Apr 28, 2017

Jom join Giveaway Jiakreatifelt!

Bismillah dengan ini saya melancarkan giveaway jiakreatifelt pada hari Sabtu 8.4.2017

InsyaALLAH giveaway ini akan berlangsung selama 3 minggu
08-27.04.2017
Jemput reramai support giveaway jiakreatifelt ini.

Hanya ikuti beberapa langkah mudah untuk melayakkan penyertaan anda:


  • Buat entri bertajuk  "Jom join Giveaway Jiakreatifelt!
  • Letak banner di atas dan linkkan ke entry ini
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.

Mudah je..?

Seorang Pemenang yang bertuah akan mendapat handsock dwitone dan stoking sandy
dan 7 blog bertuah yang akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Jiakreatifelt™ ke dalam bloglist mereka juga.

Keputusan pemenang akan diumumkan nanti pada 28.04.2017 pada 8.30mlm.

Nantikan ok...

Jangan lepaskan peluang...!!!dan jemput kawan2 lain untuk support giveaway saya ini

SEMAK SENARAI PESERTA

Apr 26, 2017

Masalah haid jangan ambil mudah

Assalamualaikum wbt

Masalah haid bagi wanita adalah sesuatu yang sangat membimbangkan.Malah ia boleh memberi kesan buruk jika dibiarkan.Tolong ambil berat dan bertindaklah segera!

Sejujurnya aku punya masalah yang sama ...dah cuba macam2 produk untuk menyelesaikan masalah ini.Dah juga jumpa doktor pakar sakit puan,Doktor kate aku ada masalah hormon tidak stabil.
Makan ubat hormon baru boleh keluar..Allah sampai bile harus bergantung kepada ubat hormon kan.Malah doktor kabo ada kesan sampingan jika still makan ubat hormon melebihi tempoh 6 bulan.Aku mengambil langkah untuk mencuba produk yang lebih natural seperti jamu.

Dan alhamdulillah,aku sekarang sedang guna satu produk Virgin care.

Bagi aku sendiri sejak amalkan produk ni rasa sakit badan hilang(badan berangin) malah lebih bertenaga.Syukur produk ni serasi dengan aku.Cuma period je belum mai lagi.Ate baru sebotol kan.Kesan nya berbeza mengikut badan masing2.Bagi aku ini dah menunjukkan kesan yang baik.Plus takde kesan sampingan jika chuols amik dalam tempoh yang lama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Designed by Beautifully Chaotic