NEW...

by - August 14, 2011

ini lah topi..comel..untuk baby

baby irfan...

salam...ramadhan yang ke 14...
alhmadulilah pada hari ni kite masih berada di dalam keberkatan ramadhan..
actually, topi ini request dari abang saya..katanya boleh tak letak nama kat topi anak die nie..hihihi..
nak kate kreatif x d la..juz suke2..j..so, njh wat la di atas permintaan abg..btw, irfan..nnati suh ibu n ayah pakai kan k...>_<
Dah secara tak sengaja topi baby ni terhasil... ia sebenrnya ia boleh menjadi platfrom untuk najiah mengembangkan lagi produk najiah...
ops..tapi untuk pengetahuan kawan2..topi ni asalnya bukan njh yang wat..njh hanya tulis nama dan hias ladybird tuh..j..jgn pulak pas ni ada yang slah fham...ingt topi tu njh yg wat...

You May Also Like

2 comments