O.R.D.E.R RUSYA - Jiakreatifelt

Sep 8, 2011

O.R.D.E.R RUSYA




SALAM...SYAWAL
=D..HUHU..lame nya jia x update blog..erm..act bz dengan rya dan lately ni selalu letih..j.balik dari kerja dapat sentuh sikit2 je..craft nie..pahtu terus syahid..erm..papepun, terima kasih untuk yang repeat order..alhmdulilh..masih sudi jadi pelanggan jia..ok2lah..order kali nie x siap2 lagi..kakak nie minta buatkan keychain gurl..beliau nak 40.waaaahhhh..manyakkk nyer...
alhmadulilah...berjaya jugak jia siapkan order kak rusya ...hope sgt akk suke dan jia ada sertakan free gift..hope hepi...>_<
jom layan gamabr di bawah...


ok lah.untuk yang sedang menanti order anda...minta bersabar ye..coz jia sedang order kain...dan terima kasih dengan penantian anda...>_<
dan ada pengumuman ..sket dari jia...hope minta kawan2 yang telah order...membuat pembayran sebelum brang sampai ke pada anda...jia bukan pe...kalau kawan2 dah buat pembayran awal..sekurang2 nya jia tahu yang anda telah bersungguh untuk order...hope sgt kawan2 fham ye...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

@templatesyard