TAWARAN DARI JIA - Jiakreatifelt

Oct 25, 2011

TAWARAN DARI JIA

pink x 1( jia x tangkap molek gambr nie..sowi**)


hijau x1

maroonx 2
SALAM...
HI...kawan2..agak2 dah lama jia x update sesuatu yang baru untuk kawan2..kali ini..untuk pertama tama kalinya jia menawarkan sesuatu kepada kawan2.nampak x warna-warna kain seperti di atas..bukan jia nak jual kain ok...?hihihi..jgn salah fham..sebenarnya kan jia nak promosi kan kat kawan2 bahawa dengan kain ni apakah yang boleh kita buat..?

bantal, kusyen,..ermm**itu je la femes nie..
so untuk pengetahuan kawan2..ada harga istemewa jia nak tawrkan kepada kawan2..iaitu kawan2 boleh menempah bantal (14 X 14 INCI)mengikut pilihan  warna seperti di atas dengan harga RM30 sahaja.. dan lagi 1 POSTAGE ADALAH PERCUMA...yea yea...
so kawan2 boleh pilih je mane 1 idaman kalbu dan boleh request design ..insyaALLAH..jia buat..xd harga tersembunyi ...harga tetap RM30...Apalagi nak di menungkan..mai..rebut la peluang yang ada!!:

  1. ..............................( pinkx1)
  2. ..............................(hijaux1)
  3. ..............................(maroonX1)
  4. ..............................(maroonX1)

so kawan2..promosi ni terhad hanya untuk 4 orang yang cepat menempah dari jia..
cepat2...beratur..
INI adalah penghargaan terima kasih dan lots of love untuk kawan2 jia yang support jia sampai saat nie..moga2 Allah terus memurahkan rezeki kawan2..dan jia sekali.aaminnnn
nak order klik sini k..

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

@templatesyard