Apr 30, 2011

Kotak tisu..

inilah die hasilnya selepas semalaman..duk wat bnda nie..walaupn dah ketandusan idea untuk bgaimana mengindahkan lagi kotak ini...namun, inilah hny display kat kawan2..insyaAllah..pabila ada cukup kelengkapan ..lebh baik yg terhasil nnti..
kotak tisu ni kalian leh hiaskn dlm kereta, kat umh, kat pejabat..yg penting org dapt tgk..dan puji.." oiiit, comelnya..." beli kat ne tuh..
dan kawan2 jgn lupe rekemen kan la kat saya..huhuhu^^
sy ni budak baru belajar jd bnyk lagi kelemhn dari segi kekemasan..dan jua keterbatasan dlm idea..btw, sy suke beljr dari bawah..
for those y berminat nk order..ringan2 lah isi form di bawah...
tadaaa!!
 

Apr 29, 2011

HARI KOKURIKULUM DI SEKOLAH MEN KEB RAJA CHULAN, IPOH


Pada 28 April 2011, berlangsungnya hari kokurikulum di Sekolah Menengah Kebangsaan Raja Chulan, Ipoh.Atas cadangan kawan( guru ) di sekolah berkenaan telah memberi peluang kepada saya untuk pertama kali menjual hasil kreativiti saya ^^
menurut makluman kawan saya produk saya mendapat sambutan hangat dari pelajar2 sekolah..alhmdulilh..dapat juga rolling modal..kan kan...seronok bile dengar mcm segala kepayahan dan keletihan kite terbals selama ini... 
 
Hik...hik..ni lah suasana masa jualan

Apr 28, 2011

WELCOME

hAI...


Untuk yang baru melawat ke blog saya nie..terdapt bnyk kekurangan...yela..saya lah antra crafter yang beru berjinak2 dlm bidang ini..so, terlalu bnyk kelemhan..dan kekurangan..kan...jadi, saya akan terus menerus memperbaiki dan memperbanyakkan lagi produk sya..insyaAllah..^^

Apr 27, 2011

KEYCHAIN FELT -HURUF



maaf kabur...
RM 3.50

Purse duit

purse duit " 1 UMMAH"

Purse duit 

key chain/ hp strap


RM 5.00/ each

RM 3.50/each
tambah tulisan  * 1 huruf RM0.30 

** Harga disesuaikan dengan bentuk, aksesori, dan tahap kesukaran membentuknya...
hubungi saya untuk maklumat lanjut^^

ni baru je berjaya buat..semalm..

RM 2.50 /EACH..sgt comel...
klu yang ini murah sket..RM 3.00/3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Designed by Beautifully Chaotic