Jul 26, 2011

STYLISH BLOGGER AWARD FROM tiny-sprinkles

Assalamualaikum.
salam... semua
i just received an award from tiny-sprinkles

yay.. x pernah plak dpt award cam ni.. this is the first time..
agak teruja tuh...

so kalau korang berminat dgn felt crafting, sila2 lah jengok blog ini.... :D
anyway, thanks  tiny-sprinkles for tagging me. :D

dengan ini, tanpa segan silunya, saya nak tag beberapa crafter yg laen. yipee..


big..credits to tiny-sprinkles..once again....

O.R.D.E.R SAFIAH

HANDPHONE CASE
KUSYEN 
YANG INILAH ORDER...YANG SAFIAH...REQUEST..SEMUA WARNA MERAH...

MISS U N LOVE U
CAR NECK PILLOW

hp case ( xperia )

SALAM...semua...Order kali ni datang nya dari Safiah....erm..beliau order3 items..handphone case, car neck pillow n kusyen kereta..erm...x tahu la nk cite ape..jom layan gambar2 di atas...sesiapa yang berminat leh berittau najiah k...

Jul 20, 2011

TESTIMONI KE2

SALAM...
Sebenarnya testi ini..dah lama..tapi jia yang busy sket nak letak kat post..btw, sebagai menghargai my beloved customer..so..jia wat la sket pase depa nie..okeylah..thanks banyak2..kali lain order lagi k...
kite layan je gambar di bawah..
ini lah FRAME gambar yang JIA wat untuk Ziela..ada 5 color..

TESTIMONI

boleh klik pada gambar untuk lebih jelas
SALAM...
dan hi semua...Alhamdulilah..kite masih diberi kesempatan untuk bernafas di bumi Allah ini..
Actually, post kali ni jia saje2 je..nak berkongsi tentang testi dari membe jia, rusya yahya..macm kat atas tuh..
jia terharu bercampur gembira sangat..apabila orang puas hati dengan barang yang kita jual..kan kan..hepi..hepi..
so pada sesiapa yang berkenan nak tempah..inform jia k..>_<..
atau nak tengok barang apa lahh yang jia jual..leh KLIK SINI
okeylah...daaaa

Jul 16, 2011

Edit by Jiakreatifelt#7: frame fibox

hai,dear.
macam mane nak buat frame pada shoutbox korang?senang je.amik kod di bawah:

<center><div id="edited" style="width:273px; height:320px; background:url(URL IMAGE FRAME) no-repeat left top; padding-top:93px; padding-left:0px; position:relative" align="center">KOD SHOUTBOX</div></center>
  • URL FRAME:pilih la mana2 yang berkenan di mata dan di hati
  • kod shoutbox: korang punye kod(pastikan saiz shoutbox korang tidak terlalu kecik atau besar dari saiz frame ini)
http://4.bp.blogspot.com/-_OxmhgIRkRk/UAO3SP5BxDI/AAAAAAAAEqo/CCKIFTKKuIs/s320/5.png
http://2.bp.blogspot.com/-Xjp0q7uEbBc/UAO01XVnL1I/AAAAAAAAEqY/0bmGQiD5kEk/s320/2.png
http://4.bp.blogspot.com/-c3e_l5uoXDM/UAO0DNrt8hI/AAAAAAAAEqQ/c3Ipy-m7FP8/s320/Untitled-1.png
http://1.bp.blogspot.com/--9_jRuxw8kk/UAO2rRs5f-I/AAAAAAAAEqg/R0v97djiU6g/s320/3.png
http://2.bp.blogspot.com/-xwmuZfyergA/UAO4OTNwg0I/AAAAAAAAEqw/d1ADCuT1iV8/s320/6.png
http://3.bp.blogspot.com/-xdZ7WWEALj0/UAO5z5ZTzyI/AAAAAAAAErA/N68A6He1rJs/s1600/566.png
ok,dah.itu sahaja.hihih.selamat mengambil..kod frame ini.kalau tak cantik ..maaf yerk..^^

Jul 14, 2011

MENANTI ORDER

SALAM...
apa khabar semua...? tahu tak hari ni berapa dah Syaaban..?pejam cilik pejam cilik dah hampir tengah bulan
Syaaban sekrang ni..AHAD ni iaitu 17hb Julai bersamaan 15 Syaaban...
Apakah itu Malam Nisfu Syaaban?ia  adalah malam lima-belas Syaaban iaitu siangnya empat-belas haribulan Syaaban. Maka, Nisfu Syaaban adalah peristiwa hari ke-15 dalam bulan Syaabantahun Hijrah. Umat Islam mempercayai yang pada malam Nisfu Syaaban, amalan akan dibawa naik oleh malaikat untuk ditukar dengan lembaran amalan yang baru setelah setahun berlalu.

Baginda Rasulullah sendiri telah menggalakkan kita agar beramal pada malam kemuliaan nisfu syaaban dengan sabdanya :
Ertinya : “ Apabila tiba malam Nisfu Syaaban , maka hendaklah kalian bangun pada malamnya (melakukan ibadat) dan berpuasa pada siangnya, ini kerana Allah swt (turun merahmati hamba-hambaNya) pada malam tersebut mulai dari terbenamnya matahari ke langit dunia. Allah swt berfirman ” Adakah dari kalangan hamba-hambaKu yang memohon keampunan, maka akan Ku ampunkannya. Adakah dari kalangan mereka yang memohon rezeki , maka akan Ku turunkan rezeki untuknya. Adakah dari kalangan mereka orang yang ditimpa bala, maka akan Ku sejahterakannya. Adakah dari kalangan mereka yang begini dan adakah dari kalangan mereka yang begini
sehinggalah terbit Fajar"
OK2LAH..sama2lah kite saling menginggatkan diri kita dan orang lain...lebh baik kite berpose ramai k..berzikir dan menginggati Allah sebanyak-banyaknya..
berbalik kepada topik mengenai order2 yang saya terima..dikesempatan ni saya nak minta maaf banyak2 kepada kalian..harap bersabar kerna saya sedang mengorder barang2 masuk ke dalam stok saya..hope kalian masih setia bersama JIACREATIFELT..k...ok lah,,x nak bebel lagi...salam... 

Jul 11, 2011

O.R.D.E.R TINI

JARAK DARI DEKAT

2 KUSYEN...
HAAH...yang ini pulak order dari TINI...Die minta kusyen untuk kereta..wahahwaah..pilihan warna nya adalah warna hitam dan merah...erm..xtahu nk tulis apa..tgk j la gambar2 di atas...
Sebarang pertanyaan maklum lah kepada saya ye...terima kasih, tini..kalu boleh order lah lagi...

Jul 7, 2011

O.R.D.E.R SYAFIQ..lagi

EDI..BERSAMA SCCOTER KESAYANGAN

taadaaaa!!
POLAR BEAR DAN PINGU

BERWARNA BIRU

INI pesanan dari teman saya..dia minta 4 bantal..saiz 14X 14 inc..memg sweet sgt..katenya nak di hadiahkan kepada anak sedare..waahh...,touching nye.papepun mf sgt..lewat menyiapkan nya memandangkan terdpt pelbgai mslh teknikal..oklah..x tahu nk tulis apa..sesiapa yang berminat..boleh2 la inform saya k..ok la, salam...

Jul 2, 2011

PENDING ORDER

salam semua...apa khabar....? kali ni jia sangt2 rase kesal pada seseorang nie..Jia dah tempah
kain dari die..dari minggu lepas lagi..tetapi sampai sekrang x sampai2 lagi..huhuh..
sehari selpas jia wat payment ...jia menggunakan hak sebagai pembeli ..msg si dia bertanyakan tentg TRACKING NUMBER...dan dia reply dlm keadaan beremosi..dalm msg tu die kabo..leh sabar sket boleh..?xpela..walaupn jia kecik hati dengan msg tu..jia terus terus menanti..namun tiada..dan 2 hari lepas..dia msg jia lagi..katenya order njh kena tahan di Pejabat pos..** act x paham sangt masalah pe..dan die minta bank in RM2.50 lagi..aduiihh...duit keluar lagi..Jadi jia x nk pnjg2 kan cerita..jia bank in la..dia kata nk hantar pada hari berikutnya..tp bila jia tnya esoknya die kate x pos lagi...
..kenapa dia wat keje sambil lewa nie....??

tahu x sebb di atas kecuaian die laa...bnyk laa pending order yang berlaku..Jia terpaksa hold dulu..order2 yang dapat..so bagi sesiapa yang sedg mennti order...plezz..sabar yer...jgn marah jia tau...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Designed by Beautifully Chaotic