Aug 22, 2011

8/22/2011

O.R.D.E.R SAFIDA

INI LAH HASILNYA...TADAAAA....

DARI DEKAT

TULISAN YANG SEBELUM DI JAHIT
SALAM RAMADHAN YANG KE22..
Order kali ni datangnya dari syafida ...my junior masa sekolah dulu2..xsangka dapat ketemu semula di facebook..ehem2..plihan warnanya..adalah hitam dan merah..tapi ada kelainan sket...btw, hope fida suke k...ok lah kite layan je gambar2 d atas...daaaa..

Aug 19, 2011

8/19/2011

O.R.D.E.R FATIMAH

SELEPAS BERJAYA MEMOTONG KAIN N HURUF

HAMPIR - HAMPIR NAK SIAP


TADAAAA...!!!
SALAM RAMADHAN YANG KE 19...
Apa khabar semua...?dan apa khabar iman anda semua...?
pejam celik pejam celik pantas nya masa berlalu meninggalkan kita..
ok lah.. order kali nie datang nya dari my junior masa belajar kat UMT dulu..plihannya adalah bantal( 14X14 ) tp jia saja buat besar sket..dan fatimah minta warna kuning pada asalnya..memandgkan warna yang diminta tiada..maka jia ambil warna yang sewaktu dengan nya..muka depan bantal..nampak tak..tulisan tuh..?THANK YOU FATIN..
dan jia saja2 tmabah gambar 2 gurl comel...huhuh..menunjukkan sebuah persahabatan..
papepun..harap2 fatimah hepi dan kawan nya Fatin pun hepi terima hadiah dari Fatimah nie..ok lah...
salam....

Aug 15, 2011

8/15/2011

O.R.D.E.R NISAK

Car neck pillow

dari pandang belakang

kotak tisu
SALAM RAMADHAN KE 15..
order kali ni datang dari x-coursemate..nisak minta sepasang car neck pillow dan jua kotak tisu..merah dan hitam menjadi pilihan hatinya...simple dan menarik..ok lah, nisak...hope nisak hepi..dan bertambah2 seri la kereta nisak nnti kan...>_<

Aug 14, 2011

8/14/2011

NEW...

ini lah topi..comel..untuk baby

baby irfan...

salam...ramadhan yang ke 14...
alhmadulilah pada hari ni kite masih berada di dalam keberkatan ramadhan..
actually, topi ini request dari abang saya..katanya boleh tak letak nama kat topi anak die nie..hihihi..
nak kate kreatif x d la..juz suke2..j..so, njh wat la di atas permintaan abg..btw, irfan..nnati suh ibu n ayah pakai kan k...>_<
Dah secara tak sengaja topi baby ni terhasil... ia sebenrnya ia boleh menjadi platfrom untuk najiah mengembangkan lagi produk najiah...
ops..tapi untuk pengetahuan kawan2..topi ni asalnya bukan njh yang wat..njh hanya tulis nama dan hias ladybird tuh..j..jgn pulak pas ni ada yang slah fham...ingt topi tu njh yg wat...

Aug 11, 2011

8/11/2011

HADIAH UNTUK IRFAN

Irfan

 BABY IRFAN 

SALAM RAMADHAN YANG KE 11...Apa khabar semua...?entry kali ni..bukan order dari sesiapa ..ini adalah hadiah istemewa **xd la istemewa mane pun...** untuk anak sedare,irfan..anak abang yang pertama..hikhihik...maksu sgt excited..jadi maksu wat la untuk irfan...cepat la balik kampung..ye..nak tgk irfan..opah n atuk dah rindu..ok la..daaadaaa....

Aug 8, 2011

8/08/2011

O.R.D.E.R HUSNA

ready to let go...
sebelum

selepas
salam ramadhan...yang ke 8..pejam celik pejam celik dah hmpir kite berpuasa memasuki fasa ke2 ramadhan.walaubagaimanapun..bagaimana kah kita menghadapi hari- hari yang penuh kemuliaan ini sebaiknya..?tepuk dada tanya lah iman....

ok lah, order kali ni...datangnya dari sahabat saya a.k.a coursemate..rupa2nya nak kawen dah dia nie..xlama lagi..bulan depan..huhuh...jia pulak yang rasa berdebar-debar..ok..yang love comey2 yang una minta ni ..mayb dia nk bagi kat special guest..kot..so..i make it..for u..hope sangt die suke...>_<..ok lah..hope sgt una hepi...

Aug 3, 2011

8/03/2011

Alhamdulilah,selepas 3 hari

sememangnya,pada awal aku blogging adalah untuk mengisi masa terluang..disamping memang aku minat untuk berkongsi apatah lagi ia dapat memantapkan kemahiran aku dalam menulis(mana tahu suatu hari nanti aku jadi penulis novel islamik ke,insyaAllah..doakan :])tapi untuk sampai ke detik itu,mungkin jauh lagi perjalanan ku.baiklah,berbalik kepada tajuk seperti di atas..mungkin korang tertanya..kan.

Tips ini adalah untuk mereka2 yang masih kurang tahu(yang dah tahu .tolong tutup mata ok?)tidak salah rasanya untuk aku berkongsi cara2 mendapat earnings sambil online.Alhamdulilah,baru 3 hari aku buat secara main-main,cepat je naik akaun aku(syarat,korang kena buat dengan sabar jangan paksa orang lain untuk klik)

Untuk yang belum berdaftar dengan SAYS.COM
  1. daftar SINI 
  2. selepas tu,korang pilih sign up k.(kotak warna kuning)
isi lah usernama anda,email dan password^^
3.selepas dah berjaya isi,akan ada link untuk korang resend ke email korang (ini adalah bertujuan utk mengaktifkan akaun korang )korang kena bukak email korang untuk verify registration korang ok?
4. selepas berjaya aktifkan,akan keluarlah your profil is active
5.langkah seterusnya,korang akan tengok my earnings korang RM0.00.SO,bagaimana nak menambahkannya?
6.invite kawan2 korang utk join.tahu tak,1 kepala yang join gna link korang,korang dpt singgit
7.macam mane nk invite...?korang g klik kat invite friends(berdekatan dgn gmbr profil korang)gunakan link korang yg di beri tuh,dan promote seluas lautan!contoh url korang : http://says.com/my/jia25/invite
8.Jgn lupa utk tambahkan pendapatan..dgn share iklan2 yang ada kat situ k..
 nak promote iklan pulak,korang tekan RECOMMENDATIONS,akan keluar lah senarai IKLAN.Korang pilih iklan,dan kemudian klik.Akan keluar seperti gambar di bawah:
UNTUK PERTAMA KALI LOG IN,korang akan di ajar cara2 untuk kongsikan iklan dengan kawan2 korang.
jangan lupa untuk klik GENERATE UNIQUE URL>>akan keluar seperi macam nie
copy link itu dan kongsikan nya di wall fb ke,twitter ke, dan blog..
9.Jika korang nak cash out,tekan REWARD HISTORY..dan klik pada kotak atas sekali CASH OUT(hanya boleh cash out RM50 ke atas..)nanti isila nama,no akaun dan apa yang perlu..ok?
10.Baiklah,itu sahaja..harap2 ia dapat membantu kawan2 semua.

Aug 2, 2011

8/02/2011

NEW...ITEMS..

hiiii...dan salam ramadhan
apa kah ini...?mesti kalian tertanya2..bagi yang mementing kan keselamatan dan kecantikan laptop anda..pasti nya inilah jawapannya..Jia telah menghasilkan sesuatu yang baru..iaitu beg laptop..cantik x..?actually ni lah 1st time najiah wat..so sesiapa yang bermiant leh inform kat najiah k...ok lah..bubey..nantikn produk baru dari najiah lagi..daaaa....

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers