Sep 22, 2011

9/22/2011

O.R.D.E.R SITI SARAH

dari : abang & kak ct

SALAM...apa khabar kawan2..semua..?jia sihat alhmdulilah..cepatnya masa berlalu meninggalkan kite..yang mana syawal jua bakal melabuhkan tirainya...dan mesti ada lagi yang sibuk berkunjung ke rumah terbuka ...kan kan...cite kali nie bukan lah pase open house or..raya..mcm bese mengenai:
 ORDER..dari siti sarah...terima kasih siti..
pilihanya adalah warna merah..ade bntuk love di tengah-tengah...bantal dan tulis " IMANATUL UMMI"
katanya nk dihadiahkan kepada adik ipar yang sekrang sedang menuntut di Mesir...**teringinnya nak pergi ke sana**
oklah..marilah sama2 kite melayan gambar2 di bawah... 

kain yang selepas di potong

inilah hasilnya...tadaaa....!!!
saiz ( 14x 14 inci )
In addition...bagi sesiapa yang berminat dan ingin kan mklumt harga boleh sms/email me k...

Sep 19, 2011

9/19/2011

O.R.D.E.R ADIYA

Sudut belakang bantal" love you forever"

ucuk-ucuk b nie..dan ucuk sayang nie** ahaks manja nyer...

bantal couple...(hadapan)
salam....
apa khabar kawan2...?jia alhmdulilah sihat...dan agak sibuk menyiapkan tempahan dari kawan2..
baiklah, order kali ni dtg nya dari adiya..die request bantal couple warna merah..maybe dihadiah kepada insan yang tersyang...beliau meminta warna merah..dan hitam sebagai tema utama.Separuh love hitam..dan apabila dicantum kan maka sempurna lah love itu.Means that, tanpa wanita hidup lelaki x sempurna..begitulah sebaliknya...erm..oklh..hope adiya hepi dgn pilihannya...salam....dan sudi2lah order lagi...hihihih
9/19/2011

Yea..yea...free give away....

salam...
seperti apa yang telah jia janji kan...sesiapa yang bertuah menjadi my follower yang ke200..maka akan dapat hadiah percuma dari jia...tahniah buat SYAHIRA...lihat gambar di ats..dah memang rezeki syahira...
ok ..buat syahira..nak hadiah ..x..?nanti bg nama dan almat penuh..untuk penghantran hadiah kepada anda...

dan buat kawan2 semua..nantikan hadiah percuma dari jia lagi..>_<
ok lah...salam

Sep 12, 2011

9/12/2011

O.R.D.E.R SUFI


SELEPAS KAIN DIPOTONG

LOVE ALLAH...
SALAM...SYAWAL
apa khabar semua...?harap kawan2 semua sihat belaka dan berada di bawah rahmat dan kasih syang Nya..Amin...
oklah..order kali ni dtg nya dari salah seorang member rapat jia masa menuntut di UMT..dulu..1 HARI , sufi nie msg jia..katanya die nak order bantal couple untuk letak dalam kereta...hihih..so jia amat terharu coz sufi sudi tempah dari jia..sungguh berbesar hati jiwa dan raga...
okalh, pilihan nya adalah 2 bantal couple warna kuning dan tulisan warna hitam...so terhasillah LOVE ALLAH....
Baguslah sufi nie...ok2.. lah..nantikan di pintu rumah posmen sedang menghantar order sufi...hope u love it...

Sep 8, 2011

9/08/2011

O.R.D.E.R RUSYA




SALAM...SYAWAL
=D..HUHU..lame nya jia x update blog..erm..act bz dengan rya dan lately ni selalu letih..j.balik dari kerja dapat sentuh sikit2 je..craft nie..pahtu terus syahid..erm..papepun, terima kasih untuk yang repeat order..alhmdulilh..masih sudi jadi pelanggan jia..ok2lah..order kali nie x siap2 lagi..kakak nie minta buatkan keychain gurl..beliau nak 40.waaaahhhh..manyakkk nyer...
alhmadulilah...berjaya jugak jia siapkan order kak rusya ...hope sgt akk suke dan jia ada sertakan free gift..hope hepi...>_<
jom layan gamabr di bawah...


ok lah.untuk yang sedang menanti order anda...minta bersabar ye..coz jia sedang order kain...dan terima kasih dengan penantian anda...>_<
dan ada pengumuman ..sket dari jia...hope minta kawan2 yang telah order...membuat pembayran sebelum brang sampai ke pada anda...jia bukan pe...kalau kawan2 dah buat pembayran awal..sekurang2 nya jia tahu yang anda telah bersungguh untuk order...hope sgt kawan2 fham ye...

Sep 5, 2011

9/05/2011

cara nak dapatkan hadiah bulanan yang lumayan .

Cara ini mudah sahaja.Hanya perlu daftar dan tunggu akhir bulan..kot- kot hangpa bertuah..ker.hadiah yang ditawarkan untuk bulan ini sahaja ialah:


Hadiah bulan Mei 1- (2 keping) Dinar Emas, (2 unit)Ipad2 dan (2 unit)Iphone4s.

jom tengok cara- cara untuk register :
1. Pergi ke laman web ini : klik sini 
2. Korang akan jumpa macam ni kan:
 3. pas tu korang daftar .cari2 butang daftar...tengok kat bawah
 4. selepas itu, akan keluar macam ini:
5.Selepas tulis semua-semua..klik la daftar..nanti hangpa akan dapat profail diri korang..tetapi jangan lupa daftar semula melalui sms plak untuk aktifkan akaun.mudah sahaja kan??nanti hangpa tengok2 la testimoni..ramai yang dah berjaya...
so, apa lagi..daftar la..jom jom....



Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers