Oct 31, 2011

hadiah dari indon

terima kasih buat insan yang bagi kat saya buku nie..xd pape pun..saya suke coz comey..hihihi
saja2 letak dlm blog ini kerna menunjukkan 1 bentuk penghargaan kepada anda kerna hadiahkan kepada saya ...

Oct 27, 2011

my 2nd doodles




salam..jeng jeng jeng,,,
inilah doodle yang ke2 jia wat...

O.R.D.E.R AINA





pesanan penaja: abaikan gmbar background di belakang k..

salam...hai kawan2...order yang ini dari aini..dari selangor..terima kasih aini kerna order dari jia ..
papeun, aini order kusyen merah bercorakkan hijab girl..yang ditulis anis...comey x..?

okey lah..sampai di sini sahaja untuk kawn2..
kawan2..ada promosi terbaik untuk kawan2...jom klik sini

Oct 25, 2011

saya budak baru belajar


salam...
hihiih..ok x doodle nie..?jia baru try test buat..guna microsoft excel.kredit to:http://nurdaniub.blogspot.com/** dengan tuto die.amacm..?komen sket kawan2..

TAWARAN DARI JIA

pink x 1( jia x tangkap molek gambr nie..sowi**)


hijau x1

maroonx 2
SALAM...
HI...kawan2..agak2 dah lama jia x update sesuatu yang baru untuk kawan2..kali ini..untuk pertama tama kalinya jia menawarkan sesuatu kepada kawan2.nampak x warna-warna kain seperti di atas..bukan jia nak jual kain ok...?hihihi..jgn salah fham..sebenarnya kan jia nak promosi kan kat kawan2 bahawa dengan kain ni apakah yang boleh kita buat..?

bantal, kusyen,..ermm**itu je la femes nie..
so untuk pengetahuan kawan2..ada harga istemewa jia nak tawrkan kepada kawan2..iaitu kawan2 boleh menempah bantal (14 X 14 INCI)mengikut pilihan  warna seperti di atas dengan harga RM30 sahaja.. dan lagi 1 POSTAGE ADALAH PERCUMA...yea yea...
so kawan2 boleh pilih je mane 1 idaman kalbu dan boleh request design ..insyaALLAH..jia buat..xd harga tersembunyi ...harga tetap RM30...Apalagi nak di menungkan..mai..rebut la peluang yang ada!!:

  1. ..............................( pinkx1)
  2. ..............................(hijaux1)
  3. ..............................(maroonX1)
  4. ..............................(maroonX1)

so kawan2..promosi ni terhad hanya untuk 4 orang yang cepat menempah dari jia..
cepat2...beratur..
INI adalah penghargaan terima kasih dan lots of love untuk kawan2 jia yang support jia sampai saat nie..moga2 Allah terus memurahkan rezeki kawan2..dan jia sekali.aaminnnn
nak order klik sini k..

ORDER KIRAH a.k.a jiranku

keychain(riha)

hp strap( k-ah)

hp strap( cha)
salam...
hai semua...jeng2..order kali ni datangnya dari jiran jia..hihi..kirah namanya.dia minta tulis kan nama.1 untuk kawan nya..i untuk diri sendri dan 1 lagi untuk abg nya..
xd pape pun yang jia nak tulis..nanti kate membebel pulak..kan kan...jom kita layan gmbr2..k

Oct 17, 2011

SELAMAT HARI LAHIR, IBU

SELAMAT HARI LAHIR 

Buat ibu ku, ESAH BT ABDUL AZIZ...yang kini dah hampir 24 tahun beliau membesarkan ku dengan penuh kasih sayang dan tiada pernah meminta di balas..jutaan terima kasih ibu..
Dan Kami wajibkan manusia berbuat baik kepada kedua ibubapanya; ibunya telah mengandungnya dengan menanggung susah payah dan telah melahirkannya dengan menanggung susah payah. [al-Ahqaf 46:15]

Aku hanya menduga 
Tidak mampu merasa
Sebenar-benar perasaanmu

Pengorbanan yang kau lakukan
Untuk dewasakanku
Hanya bisa ditanggung hati ibu
** lirik: air mata ibu- siti nurhaliza

tiada apa yang dapat ku balas jasa mu...sekalipun ku balas dengan kemewahan dunia ..belum tentu dapat menandingi jasa2mu..

BORED

Oct 14, 2011

SPEECH LESS

Sedikit perkongsian...moga2 ada manfaat nya untuk kita bersama....

Oct 10, 2011

O.R.D.E.R LIENA

SALAM...semua..
ape khabar kawan2...?Rasa2nya dh lama jia x update blog nie...kan..mgkn kawan2 mnnti apakah coretan jia kali nie..
so mcm biasa..bgaikan pisang goreng panas...order liena kali nie..adalah bantal couple..
warna pilihan adalah ungu, dan tulisan pink kalerrr...ditambh kartun ..** jenuh jugak jia buat ...tpi ada la rupe skit2 kan...hihih
so jom tgk bgaimnakh hasilnya...tadaaa...!!
encik mickey n pn minnie

mr /mrs yiena


oklah..liena..hope suke yea...maaf lambt buat...tp alhmdulilh...dpt siapkan sebelum 18 hb nie kan..kan...

Oct 4, 2011

salam...

dah lama nyer x update..blog nie...jia sibuk sejak 2 menjak ni...tetapi jia masih aktif mengambil order dari kawan2...
untuk kawan2..yang nak order boleh btau jia...k..
dan untuk sesiapa yang nak repeat order...ada harga istemewa untuk kawan2...
oklah..untuk sampai saat nie, jia mengucapkan jutaan terima kasih kerna masih menyokong jia dan teruskan menyokong jia..yea..seterusnya doakan kejayaan jia dalam bisnes nie...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Designed by Beautifully Chaotic