OH CUAK.... - Jiakreatifelt

Apr 19, 2012

OH CUAK....

AS SALAM SEMUA...DAN SELAMAT PETANG KHAMIS 

Apa khabar semua?harap2 kita semua mendapat perlindungan dari Nya.aminn..Kali ni , jia free sikit.huhu..x dapat mane2 lagi order...so, nak promote sat..sesiapa yang berminat nak order BANTAL COUPLE...masih terbuka lagi..jom jom jom....
okey lah, semalam..jia dapat panggilan dari pada MAIWP( apakah itu...???) hihih..nak tahu search la kat google( nanti msti korang akan gi tau pERlu kerr..???)
okeylah...apa yang merepek nie.
sebenarnya, jia dapat panggilan interview..terharu nya...dan cuak pun ada nie..yela, dah lama meninggalkan zaman2 nie...paling last di interview pun masa tahun lepas..itu pun majikan jia main2 je..so, x d la cuak sngt...NI la pertama kali jia di interview dengan status PUAN NAJIAH
( >___________<)

 ERM, memang nak buat yang sehabis baik nie.dengan harapan diorang berasa yakin untuk terima jia dlam organisasi diorang kan...INSYAALLAH ( AMINNN)
NAMUN...
Selepas membuat persediaan yang sewajarnya untuk menghadiri temuduga ni, dan siap dengan doa sebagai senjata seorang Islam. Maka lakukanlan sebaiknya, menjawab dengan tenang. Dan tetapkan dalam hati bahawasanya, jika pekerjaan itu baik untuk diri kita sekarang dan masa akan datang maka pekerjaan ini akan menjadi milik kita, tetapi jika ianya tidak baik redhakanalah hati jika kita tidak berjaya. InsyaAllah hati akan menjadi tenang jika percaya akan itu ...


Jadi disini ada doa yang di berikan oleh Dato Fadzillah Kamsah dalam rancangan “Bersama Dato”

1. Sebelum masuk temuduga, semasa tunggu nama anda dipanggil masuk, bacalah al-Fatihah.
2. Baca ayatul Qursi

3. Baca Ayat 1000 Dinar

4. Akhir sekali Zikir ‘Ya Aziz, Ya Jabbar, Ya Mutakabbir’

Di kesempatan in, jia mengharapkan kawan2 agar dapat mendoakan jia yer..TQ..
 

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

@templatesyard