sedang mencari follower yang bertuah... - Jiakreatifelt

Apr 26, 2012

sedang mencari follower yang bertuah...

As salam dan selamat hari khamis.Kawan2 tahu Berapa hari bulan hari ini?26 April 2012 bersamaan 5 Jamadilakhir 1433 H. Cepat nya masa berlalu kan.Sedar tak sedar Jia dah pun mendirikan rumah tangga ni selama 4 BULAN.Alhamdulilah, hidup dalam alam rumahtangga ini amat menyeronokkan..malah banyak cara boleh kumpul pahala( ni sebagai galaKan kepada kawan2 untuk mendirikan rumah tangga di awal usia)...

Okeylah, kali ni ..jia sangat- sangAT RAse nak buat baik...erm, Jia sedang mencari follower yang bertuah..
( follower jia x la banyak pun )..Jia nak cari follower bertuah untuk dapatkan beberapa hadiah istemewa..Bagi yang nak jugak mencuba nasib dan masih belum menjadi follower jia, boleh lah menjadi follower jia k...masih di buka dan terbuka...(at the same time.jia nak promote kan blog jia pada kawan2 yang tak pernah singgah lagi ke sini)...

Contest follower bertuah ini ; 

  • Sah dari 26 April 2012 (Khamis) - 30 April 2012(Isnin )
  • pEMenANg akan diberi hadiah istemewa iaitu barang2 craft dari jia sendiri 
  • aPA  yang perlu ada buat adalah menjadi MY FOLLOWER      dan ingat anda follower yang ke berapa.follow la dengan ikhlas ok  ( X PERLU susah2 nak kena buat entry ) senang , mudah je kann
  • follower bertuah adalah seramai 3 orang( Jia akan pilih secara rawak )
  • Jia akan menghubungi pemenang melalui blog jia sendiri pada   1 hb Mei 2012 ( selasa )*** so kawan2 kena rajin2 la singgah blog jia k
  • pemenang yang berjaya perlu komen pada entry jia pada 1 Mei 2012 nanti .ok.?...

ok x..?kawan2 paham x ..contest jia kali ini..Jia harap ia mendapat sambutan .InsYa Allah.AMINN..

WASSALAM...tapi sebelum tu jangan lupa ucapkan alhamdulilah...syukur kepada Allah

30 comments:

  1. contest ni kene buat entry ke tak ? atau just follow je ? nak jugak join . hehe . masih ragu2 . tolong plez .

    ReplyDelete
  2. ana nk join gak... :)... n sdahhh follow.... :) :)

    ReplyDelete
  3. Yana join tau , donee follow , harap lah sangat bleh menang , sbb Yana tak pnah menang craft :'{ Eh ter-feeling plak , haha . ok btw , Yana nak join , donee follow ! :))

    ReplyDelete
  4. Tapi saya rasa saya dah tak menang :'/

    ReplyDelete
  5. @Yana_Nana21
    knp ckp mcm tu..ad rezeki ada...god willing..

    ReplyDelete
  6. kite join ! follower ke - 446 :D

    ReplyDelete
  7. sy arap sy lah follower yg bertuah 2...
    nk besday present
    hehehe
    *follower 447
    :D

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum..

    mira followwer yang ke 449.

    mira memang suka felt craft tapi tak reti nak buat.. hehehe

    ReplyDelete
  9. yati join ye.. follower ke 457.. tak mengharapkan kemenangan.. mengharapkan follower akak meningkat :) insyaALLAH..

    ReplyDelete
  10. saya nak join boleh? macam menarik je...syaratnye kena jadi follower blog ni je ke?
    harap saya menang hehehe...lagi satu terima kasih tau sebab akak jemput saya hehe :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

@templatesyard