TERIMA KASIH

by - April 30, 2012

AS SALAM SEMUA:n:
Sekarang jam di dinding menunjukkan pukul 3.52petang.Petang begini entah kenapa jari-jariku rajin menaip sesuatu. :face1:Mate mula mengantuk..tetapi tetibe hilang ..sebab..hikhikhik cuma tak sangka yang contest jia buat dapat sambutan ( walaupun tidak semeriah contest orang- orang lain ) tetapi jia belajar sesuatu perkara yang baru. Hari ini adalah hari terakhir contest jia.So, malam ini Jia akan:d: update follower jia yang terakhir pada pukul 12.00 tgh malam( 30 April 2012 ) .Sesiapa yang mengfollow pada 12.01 am; 1 Mei 2012 ( x sah la yerr ):134:..HADIAH CRAFT yang sedang bermain di fikiran sekarang ini adalah adalah:t:

BEKAS TISU YANG COMEL dan key chain, hp strap, atau bookmark
:w:

Siapa kah pemenang - pemenang nyer..??:c:

:face75:ENTRY AKAN BERSAMBUNG PADA ESOK HARI..INSYAAllah...


:100:Akhir sekali, ucapkan alhamdulilah ..syukur kepada Allah:face2:


You May Also Like

4 comments

  1. bekas tisu?! wah , hrp boleh menang.boleh kasi kat mak sempena hari ibu :D
    hehe

    ReplyDelete
  2. wah! suspen seyh! hihi.. nak nak nak hadiah tu.. bagi masa hari guru.. (semua cikgu berkongsi satu bekas tisu) macam mana tuh?

    ReplyDelete
  3. @Nurul Hayati
    hihihihi..x kan nk bg bekas tisu kot...kt cegu

    ReplyDelete