May 15, 2012

AIK...???

HAI SEMUA...
nampak tak gambar di atas??komen yang jia buuuulatkan dengan warna MERAH tuhh.... huhuh..mula2..bukak cbox..,macam biasa la perasaan hepi..je.tetapi, langit tidak selalunya cerah...petang hari nyer tetibe hujan lebat turun..kuikui...( macam pape jer)selepas baca komen ini, saya jadi fikir2..aikkkk....????bile tengok semula tuan punyer belog nie...tettt....tettt....

she called me 'adik'....padahal...now im already OLDER than her....umur saya??

opss...rahsia laa..erm, teguran die saya ambik as positive la..btw, THANKS...OK..
tapi, betui ke BLOG INI MENYEMAK..???mohon komen / pendapat semua....

terima kasih Allah dengan teguran ini,

1 comment:

  1. bagi kita , macam serabut sikit sebab banyak sgt widget ..

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers