AWESOME Give Away by Raqibah Najwa

by - May 16, 2012



cun kan kasut-kasut di atas...nak satu boleh???memang la boleh pun..keterujaan melihat kasut ini menyebabkan saya join segmen ini...korang jom la join...
tetapi ada beberapa syarat wajib yang perlu korang buat la.apakah itu??
(Give Away start 6Mei and end 6June)
*updated take note : GA akan berakhir bila bila je . Heheh .
*akan diberitahu*
follow blog beliau (untuk mengetahui perkembangan give away)
Like page sponsor 
NMA Shop
Like page blog ni
  Raqibah Najwa
buad satu entry mengenai give away ini ; 
ber-title 'AWESOME Give Away by Raqibah Najwa
promote entry penyertaan korang habis habisan
(include-kan link entry give away ni dalam entry korang) 
*untuk menjadi pilihan utama memenangi giveaway melalui top refferal*
post a comment di bawah entry ni (letakkan link entry *penyertaan*)
vote blog ni --> click sini dan post a comment di entry tersebut bila dah vote (sehingga 13May 2012)
new updated* ada Facebook kan ? vote my Picture please . click sini .
last ......... tolong click sini untuk Nokia Lumia , click sini untuk Samsung dan click sini untuk Sony :):) TQ ~ 

ada beberapa rules in memang kena patuhi dan wajib ikuti..yela nk dapatkan kasut...seperti di atas.....
winner akan di pilih random / top refferal dan boleh memilih sendiri antara tiga warna bagi flat shoes di atas
 okey, tuan punyer belog..saya dah buat semua..harap2 ada rezeki.amin...jom join semua ....

 semalam saya baru kehilangan sahabat baik, Nur eleiza..Mohon disedekahkan ALFATIHAH buat arwah.moga dia ditempatkan ke dalam golongan orang yang beriman.aminnn...

You May Also Like

2 comments