Contest RM 200 bersama www.careeron9.com

by - May 03, 2012

as salam...semua.Tengah buat ape tuh?jiah mcam biasa la..petang-petang gini..sambil mengeditkan blog..( semakin serabut je kan )..tinjau ke blog kawan2.tetibe.....!!!!( apa-apa die...ce cite ce cite)..toink toink...hikhik hik..tgk tajuk pun dah tahu kan..

okey, x nak merepek..nanti bosan pulak kan.straight to the point, contest ni di anjurkan oleh www.careeron9.com..( nak maklumat lanjut )

Contest RM 200 bersama www.careeron9.com
menarik kan??so mari2 kite join dan memeriahkan nya ...x susah pun. cuma buat satu entry mengenai contest ini dan memperkenalkan sedikit sebanyak mengenai www.careeron9.com  Untuk menyertai Contest RM200 bersama careeron9.com yang bermula 3 Mei 2012 dan akan tamat pada 31 Mei 2012, dan keputusan akan diumumkan pada 5 JUN 2012..(AHAD)Blog www.careeron9.com ini adalah apa yer sebenarnya?jom tengok dan kenali....



Iklan Jawatan Kosong

..blog ini sangat bermaklumat dimana memaklumkan peluang dan ruang/info  pekerjaan yang terkini kepada kite( means that kepada orang -orang yang sedang mencari pekerjaan ).bagus sangat bagus.

YUK.. mari pakat ramai join contest ini..x rugi malah kawan2 boleh cari kerja melalui blog ini.
tinggalkan komen kawan2 di bawah,jangan lupa....>_<
okeylah, itu sahaja...sebelum itu, marilah kite mengucapkan alhamdulilah, Allah Maha Besar..TERIMA KASIH, SEMUA.

You May Also Like

3 comments

  1. Thanks... For Tuan Rumah..

    Hurm... Admin Contest RM200 datang menjenguk... dan berharap you menjadi pemenangnya...

    Mana2 blogger diluar sana jgn lupa vote uan Rumah kiter ni .. anda hanya perlu klik dkt Gambar Jawatan Kosong dlm petak tu jer...

    Dan maner2 yang nak join jgn lupa ke:

    http://www.careeron9.com/2012/05/info-sertai-contest-rm-200-bersama.html


    TQ.. All Bloggers Malaysia

    ReplyDelete
  2. awak ! selamat berjaya . hihi . fuhh fuhh . eyh laila pon join jom tengok : http://impianperasaanhidpku.blogspot.com/2012/05/contest-rm-200-bersama-wwwcareeron9com.html

    ReplyDelete