Contest : Saya Sayang Awak - Jiakreatifelt

May 19, 2012

Contest : Saya Sayang Awak

baru je baik dari demam..tetapi semangat berblogging ini masihtinggi..kuikui.apalagi,sedang mengeledah blogger, terjumpa la 1 blog nie....ada contest
 



apalagi...bersemangat la aku nak join nie.

syarat wajib korang kena ikut ialah:::
Letakkan banner di atas dan link kan ke entry ini.
Buat satu love quote ataupun ambil dari mana- mana laman web (nyatakan sama ada anda reka atau ambil dari mana-2 sumber)
inilah 3 love qoutes rekaan sendiri
cinta itu ibarat bunga, suburkan ia dengan benih-benih kasih sayang moga bunga itu akan sentiasa mekar dan mengharum
Bercinta bukan sahaja untuk belajar memiliki, namun mengajar kite untuk dimiliki
Cintailah diri kite, dan siapa pencipta kita
Contest ini terbahagi kepada dua kategori
      Quote yang direka (3x pemenang) (jangan menipu, aku akan tanya pokcik Gugel nanti)
         Quote yang ditiru. (3x pemenang)
Penilaian akan dibuat berdasarkan daya kreativiti anda. :p
Penilaian akan dibuat oleh tuan belog sendiri. 
Hantarkan borang penyertaan anda sebelum 1 Jun 2012. Adil kan? Kalau ramai yang joined, aku akan try extend kan lagi.
tag 3 orang rakan anda ( pejam mate je nie)
Contest ini akan terbatal dengan sendirinya jika borang penyertaan kurang daripada 20 peserta( tpi dah lebey dah kannn )
 
Di akhir entry anda
 nama saya: najiah 

Syarat-2 dari pihak sponsor :
( Mizz Ninie ) 

5 comments:

  1. hehe. thanks for joining. =) Nanti, tolong alert dengan perubahan syarat ehh :)

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya ^^ . singgah sini, jalan kaki je . hehehe . ain follow .

    ReplyDelete
  3. saya singahh sini :) so nice ! gud luck to you okayy !!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

@templatesyard