Ketagih edit blog - Jiakreatifelt

May 11, 2012

Ketagih edit blog

haloo...tengah buat pe tuh???
Sejak 2 menjak masa jia masa banyak di habiskan...menghadap laptop..hampir kate 24 hours..sampai dalam kepala otak ini..duk teringat nak edit je blog ini.makan,mandi tido, jejalan, masak..semua nya ingat tentang pasai blog.Kadang2 encik suami mengkomplain..coz x layan die..tp sejak dari tu, setiap kali suami ada kat rumah jia pun tutup laptop..terus layan suami..sape tak sayang suami kan...jatuh berdosa pulak kalau kite abaikan hal yang penting..dan ingatan untuk diri sendiri jugak..syok2 online ni jgn sampai lupe..solat pulak..kan.sampai mengabaikan ..kewajipan kite sebagai umat islam.Back to topic,semangatnya jia nak cantikkn dan ringankan blog ini..Jia pun cari -cari la tutorial blog yang best- best...NAHH..ini la hasil..ALOT OF CREDITS..to them..

cantik tak hasil usaha keras jia selama beberapa hari ini...

series ..satu kepuasan selepas melihat hasilnya..selepas ini..tunggu la beberapa bulan baru jia edit semula.. okeylah, jia nak credits kan terima kasih kepada tuan punyer blog..yang menyediakan tuto yang hebat.,,MEREKA ITU adalah...jeng jeng jeng...

sihatimerahjambu

atau masih banyak lagi disini
dah kot...penat mate ni x habis lagi...ooookeylah, selamat hari jumaat semua.teruskan melakukan kebaikan kepada orang lain ..supaya kite menjadi orang yang paling bermanfaat. sharing is caring...>___________________<
 alhamdulilah, terima kasih Allah
dan sayang en suami ku yang selama ini memahamiku....

4 comments:

  1. cantik2x blog nie..(anggukberia-ia)..tapi blog kak jia memang dah cantik pon sblum nie..skrg jadi lagi cantik..(superawesome). :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

@templatesyard