'Natural Beauty Contest II - Abg Stalker'

by - May 22, 2012

semangat semangat ...nak join..segmen .semakin laju jari jemari ini menari di key board.hadiah nyer boleh tahan.dapat RM150.Aku x budget menang pun tapi mencube tak salah.
Syarat mudah untuk join ialah:
Hanya gambar nampak muka dan berhijab SAHAJA.(badan,kaki,tangan x payah) Lelaki muka je. 
Terbuka semua BLOGGER lelaki dan perempuan duk dalam Malaysia SAHAJA.
DILARANG bergambar dengan mimik tak senonoh (keluarkan lidah atau gigit bibir.err..-.-)
Gambar TANPA MEKAP or pakai lens/spec.Wajib la muka asli dan TAK EDIT.
gambar ini original , no edit, no make up,di ambil di awal pagi di dalam opis.harap2 sah la gambar ni ye, tuan belog..
Cara penyertaan
Buat entri tajuk 'Natural Beauty Contest II - Abg Stalker'
Tepek banner contest dan link ke blog abg stalker.
Tepek gambar korang ikut syarat2 kt atas dan TAG 2org blogger lain.
                  http://nurhanim-ehier.blogspot.com/
Drop url kt komen box tuan belog

Penyertaan yang tak sempurna DISQUALIFIED :) 

Penilaian
20% dinilai berdasarkan komen (anon x dikira) 80% dari juri.
Kualiti gambar adalah asli (sedap mata memandang,bukan cantik yang dicari)
Muka depan jelas,bukan dari pandangan sisi,atas,atau bawah.

EXPIRED: 26 JULY 2012

sapa nak join??beratur cepattt...huuhu.Mudah je kan.sesiapa pun boleh join.anda tidak memerlukan wajah yang cun, cantik, macho, untuk join.kerna semua orang punyer kecantikan masing2 kan.kecantikan adalah subjektif.

oklah, SELAMAT MALAM SEMUA.

alhamdulilah, syukur kepada Allah

You May Also Like

2 comments