May 22, 2012

PINKY

confirm hubby tak mahu masuk kalau bilik kami macam nie.tapi apa2pun sereies aku suke
menawan tertawan ditawan
ingin ku milikmu
wahhh...
pewittt
cun la laptop nie
pinggan, mangkuk, gelas, sudu..semua warna pink..besh nyer.hari2 aku masuk dapur
gerammnyer.nanti ank perempuan aku siapkan dengan pink color..huhu..x sabarnyerrr.
nampak elegent dan ekslusif je.rumah aku entah bile leh dapat hias macam nie.
dah pikir kan tema warna hari raya nanti?aku nak warna pink.tp opss..kena bincang dulu dengan hubby
ooh..bunga ros pink.romantiknyerr...
sesaje kongsi sama2 tengok gambar2 pink.ngeh ngeh.tak banyak pun letak dalam blog nie sebab dah penat mate dah.suke kan...kalau semua benda yg berada di sekelililng kite kite adalah mengikut warna kegemaran sendiri.i love pink.how about you??

"for those who are in same shoe with me..please respond n comment.SHARE your happiness...too"
hari ini 1 Rejab, agak2 nya apa yang kite isi bagi menjadikan ia tidak berlalu begitu sahaja?

MAHA HEBATNYA, ALLAH
Share with the world:

12 comments:

  1. Wow! cantiknya pink...suka jugak pink...

    ReplyDelete
  2. sangat2 comel...lembut dipsndsng mata...:)

    ReplyDelete
  3. comel nyew warna pink ^^ kebanyakkan kaki blogger yang ain always terjah bnyak suka warna PINK . hehehe

    ReplyDelete
  4. nakk satuu ! nak bilikk , dapoo . kerette . bolehh . ehhe

    ReplyDelete
  5. @♥ Ain ♥hikhikhhik..jom jom bawak balik...mesti best kan ....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Designed by Beautifully Chaotic