PINKY

by - May 22, 2012

confirm hubby tak mahu masuk kalau bilik kami macam nie.tapi apa2pun sereies aku suke
menawan tertawan ditawan
ingin ku milikmu
wahhh...
pewittt
cun la laptop nie
pinggan, mangkuk, gelas, sudu..semua warna pink..besh nyer.hari2 aku masuk dapur
gerammnyer.nanti ank perempuan aku siapkan dengan pink color..huhu..x sabarnyerrr.
nampak elegent dan ekslusif je.rumah aku entah bile leh dapat hias macam nie.
dah pikir kan tema warna hari raya nanti?aku nak warna pink.tp opss..kena bincang dulu dengan hubby
ooh..bunga ros pink.romantiknyerr...
sesaje kongsi sama2 tengok gambar2 pink.ngeh ngeh.tak banyak pun letak dalam blog nie sebab dah penat mate dah.suke kan...kalau semua benda yg berada di sekelililng kite kite adalah mengikut warna kegemaran sendiri.i love pink.how about you??

"for those who are in same shoe with me..please respond n comment.SHARE your happiness...too"
hari ini 1 Rejab, agak2 nya apa yang kite isi bagi menjadikan ia tidak berlalu begitu sahaja?

MAHA HEBATNYA, ALLAH

You May Also Like

12 comments