May 30, 2012

Segmen : Follower Pilihan Niera

Segmen : Follower Pilihan Niera 

walaupun tiada siapa yang menjemput,tetapi dengan rasa nak menambahkan kenalan...Aku join jer la.jom reramai.Kalau nak join klik kat ===> sini
 syarat wajib:
*blogger malaysia
*follower blog Aisyah Humaira'
*Like fanpage niera *buat entry bertajuk Segmen : Follower Pilihan Niera
*letak banner dan linkkan ke entry ni
*letak link entry anda dalam kotak komen

p/s:
tarikh akhir : 22 JUN 2012
pemilihan berdasarkan blog yang ringan,tak serabut dengan gadjet yang bertimbun dan menarik hati
3 follower akan terpilih dan blog mereka akan direview selama 2 MINGGU :)

terima kasih ^^ tuan belog sebb buat segmen ni.Saya berjaya mengikut langkah2 seperti di atas :)

21 comments:

  1. terima kasih join segmen niera :)

    follow atau terjah peserta lain di >> http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

    mungkin ada rezeki blog anda?

    ReplyDelete
  2. singgah sini dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  3. salam kenal ! ^^ singgah sini n follow ^^

    ReplyDelete
  4. dr segmen yg sama...

    http://farachew.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah dan perkenalan dari segmen yang sama. I FOLLOW. http://iezaiezaieza.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  6. http://kata-kata-kiki.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    dari segmen yg sma :D bw sini

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yang sama .
    Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
    Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
    http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  8. Hye , Farie dari segmen yang sama .
    Farie singgah dekat sini , datang ke blog Farie jugak yea , terima kasih . :)

    http://fariefaraway.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama... done follow u. jom dtg blog sy

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  10. done folow! 940

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-aisyah-humaira.htm

    ReplyDelete
  11. salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

    ReplyDelete
  12. Singgah sini & follow..
    dari segmen yg sama..

    salam ukheah fillah..

    http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  13. hye...
    sy dtg singgah
    dr segmen yg sme...
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    jom join GA nie ^^
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/06/exam-giveaway-by-fanpage-kami.html

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers