Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along.

by - May 14, 2012

hai..semua.Hari ini saya dengan BANGGANYER..telah menjoinkan diri sendiri dalam segmen seperti di atas..ORANG kate kalau dah di jemput..apasalahnya,bagi mengeratkan ukhwah..xsalah kan.straight to the point::: jeng jeng jeng..

segmen ini  DIANJURKAN OLEH CHEGUALONG bermula dari sekarang dan berakhir sehingga 16 jun 2012.JOM apalagi...join lerr...mudah saja...

 
syarat sah untuk anda join segmen ini ialah :::
Mestilah seorang blogger.
Follow blog Chegu Along.
Klik like pada page Chegu Along.
pastikan tajuk entri : Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along.
Copy banner kat atas tu :  "Saya Blogger Hot" dan paste dalam entri anda.
paksa 3 kawan anda join segmen ni.
                                   jia nak tag ..(ops maaf..ini pakai tag jer)
lastly, Tinggalkan link entri anda di ruangan komen di blog chegualong tu ok...

done...
senang je kan....ops lupa nak bitau..ada hadiah misteri tau...
alhamdulilah, terima kasih Allah

You May Also Like

16 comments

  1. tag sayer yer . t sya join eh :)

    insya ALLAH . btw . thnx tag :)

    ReplyDelete
  2. hai jia.. ana datang dan follow nih.. dari segmen yg sama http://rafhanahrahim.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html :) :) :P

    ReplyDelete
  3. salam slamat berkenalan, dari segmen yang sama :)

    http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html

    ReplyDelete
  4. come follow me from same segmen blogger HOT

    http://nurathirah2501.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html

    ReplyDelete
  5. follow sini dari segmen yg sama...thanks..

    ReplyDelete
  6. salam..saya dtg singgah melawat,,dari segmen same:) jom ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html thanx ye:)

    ReplyDelete