SEGMEN : TINGKATKAN VISITOR DAN FOLLOWERS - Jiakreatifelt

May 27, 2012

SEGMEN : TINGKATKAN VISITOR DAN FOLLOWERS

di pagi ahad ini..rajin nak join1 segmen.jom mari ramai2..kite memeriahkan lagi segmen nie.

objektif segmen:
untuk tingkatkan visitor dan followers
kumpulan sasaran:
Untuk blogger-blogger baru dan jugak yang lama

klik pada banner untuk join^_________^
Tarikh tutup join segmen ni ialah pada 30 MAY 2012

done!!Mudah sesangat.jom reramai ..join segmen nie.

terima kasih, Allah

29 comments:

  1. dtg bw dr segmen yg sma..dah lama follow blog ni..

    http://behindthescene1702.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html

    ReplyDelete
  2. singgah sini dan folloe..^.^

    yang Benar, Ringkas, Sopan, Peace..^.^
    NINJA

    ReplyDelete
  3. syaada dtg sini kembali..and done follow sini.. :)

    ReplyDelete
  4. singgah dri segmen yg sama..done follow u ^.^

    ReplyDelete
  5. thanks follow Moon...dah follow balik ;)

    ReplyDelete
  6. sudah follow kamu balik dear...thanx :)

    ReplyDelete
  7. salam,terima kasih sebab sudi sertai segmen ini.=D

    ReplyDelete
  8. salam kenal... hit you back.. saya dari segmen yg sama gak... thank for visiting my blog

    ReplyDelete
  9. dtg dr segmen yg sme ...membalas kunjunganmu n polow kamoo..=)

    ReplyDelete
  10. Datang dari segmen sama juga! ;)
    Salam kenalan dari Miyu.

    http://buih-bubbles.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-follower.html

    ReplyDelete
  11. segmen yg sama n follow u here~ ^^

    http://hazirahramli.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-follower.html

    ReplyDelete
  12. Salam eyda dtg dari segmen yg sama .
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html

    ReplyDelete
  13. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete
  14. salam singgah dan follow belog ini
    dari segmen yang sama
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html


    belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
    HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
    meyh tengok tuto yang amal buat
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
    *tak ganggu status BE nuffnang

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum..maaf fahz terlewat berkunjung ke sini.gudluck n happy blogging :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

@templatesyard