selamatkan agama kita

by - May 10, 2012

selemah-lemah iman adalah membenci perkara yang buruk dengan hati. NAMUN,, sekiranya mampu tegahlah ia dengan TANGAN DAN MULUT.

pagi ini sedang mengeledah facebook., jia terjumpa sesuatu yang WAJIB ..kite sebagai umat islam MARAH. ...wajar marah dan Nabi Muhammad saw bersabda, berperang apabila musuh mula mengancam agama kita..namun kes ini, berperang yang dimaksudkan ialah tolong menumbangkan page ini sehabis-habisnya...
mari kite tengok ..apa yang kita perlu bua.t.

 inilah die musuh islam..yang membenci agama Allah dan mempersoalkan kewujudan Allah ..Malangnya admin page ini masih tidak dapat di kenali kerna die berselindung di sebalik kate2 penakut nya..Jia sendiri apabila membuka page ni, mengucap panjang "istighfar"...kerna ia melibatkan akidah kite...

pertama sekali.kawan2 semua perlu ke page ini: https://www.facebook.com/pigallah
kemudian buat seperti dalam gambar dibawah ::
Mari sebarkan kejahatan page ini...dan musnahkan lah ia...TOLONG.demi agama kita..

'tolong sebarkan ia seluas lautan....kepada kawan2, keluarga, jiran2, dan semuanya di sekeliling anda..Besar Pahala apabila kite membantu agama Allah..'
" jangan tanya apa yang agama telah beri pada anda, tapi tanya diri sendiri apa yang anda telah sumbangkan kepada Agama"

You May Also Like

6 comments

  1. saya ada buka fb tu.memang dia benci sgt dengan islam.nak marah pun ada tapi tak de guna.orang macam tu susah nak faham.harap ALLAH BERIKAN DIA PENGAJARAN.btw saya dah report.

    ReplyDelete
  2. @ezzamalikbeginilah ancaman musuh..yang tidak puas hati dengn agama islam ini.Islam tetap di hatiku

    ReplyDelete
  3. saya baru je report page ni, saye dpt tau melalui imam muda hilal kot.

    ReplyDelete
  4. sedih bila buka page tu, mai pun dah sebarkan page ni mnta org report.. T__T

    ReplyDelete
  5. @CikMaialhamdulilah.langkah yng bijak^________________________^

    ReplyDelete