PAKEJ VIP

by - June 14, 2012

INCLUDE:
  • Header (FULL DOODLE)*max:3doodle.extra charge for add doodle.
  • Footer
  • Post
    • post-title n post body,post blockquote,post footer
    • border
  • Cursor
  • Animated banner*free tapak iklan 2 bulan
  • Sidebar
    • custom image title sidebar
    • border
  • Comment box
    • threaded comment
  • Favicon
  • Cute Icon on  
    • blog archive,bloglist
  • cute scroll bar
  • Menubar/Dropdown menu
  • Shoutbox/chatbox 
  • Disable right click on your blog
  • Falling object on yout blog
  • SEO
  • Or else?you may request it!
      >>Free:ORDER FORM,NOTICEBOARDS,ADVERSTIMENT

                                                                 >>>RM200 RM150<<<<




IF YOU WANT TO SEE MORE MY ARTWORK PLEASE VISIT HERE

You May Also Like

54 comments

  1. sempat lagi x kina nak dapatkan header pecuma 2..hehe:)

    ReplyDelete
  2. @Mizz Waaye..boleh.^^insyaAllah.boleh tinggalkan kat jia..ciri/tema/design header yg bgaimana kt jia ok

    ReplyDelete
  3. @kinara kinataraboleh.^^insyaAllah.boleh tinggalkan kat jia..ciri/tema/design header yg bgaimana kt jia ok

    ReplyDelete
  4. emm..yg penting nak look funky. contoh mcm gmba 1st kt post ni pun boleh.:)nak ada kaler merah n kaler2 lain yg bersesuaian.pastu title die 'alkisah anak kz' :)

    ReplyDelete
  5. @Mizz Waadah siap.ambik j gmbr header tuh.klik and sv..^^

    ReplyDelete
  6. salam jia, sy betol2 nak awk tlg edit blog sy mcm awk ,mngenai byrn blh di runding kan ? sila bls ye :)

    ReplyDelete
  7. @Anonymousye.of cos boleh.sila nyatakn desig pilhn,warna,dan gmbr yg mcm ne nk letak k..^__________~

    ReplyDelete
  8. huhuhu...berminat nak suruh awak edit..camne tu?

    ReplyDelete
  9. untung org yg kreatif ni.. kambate jia... kreatif fingertip :P

    ReplyDelete
  10. untung org yg kreatif ni.. kambate jia... kreatif fingertip :P

    ReplyDelete
  11. haih..comelnye la..kan best kalau dpt header free..hewhew.. ^^

    ReplyDelete
  12. @▼S Y▲msih ade lg..untuk percm header:-) :-) nk kerr

    ReplyDelete
  13. salam...heheheh tq jia, sudi jugak wat header untuk saya...huhuuh terharu....sy klik u like awk ^^

    ReplyDelete
  14. hai :) deno baru jumpa blog ni dari serang kawan! deno da folow sini :)

    ReplyDelete
  15. comel..cute je header tuu ^^
    kalau untuk footer shj bape ringgit??

    ReplyDelete
  16. satu lagi, kalau nk mntk sis kemaskan sidebar sy biar dlm box asing2 mcm sis punye tu jadi brape ringgit?

    ReplyDelete
  17. @jia creatifelt
    mcm mana kalau saya nak mntk tlg akk kemaskn sidebar sy?

    ReplyDelete
  18. @Alynn Nyzaabg email dan password..( pm akk kat fb yerk)

    ReplyDelete
  19. alarh,,baru nak free header..tengok2 dah ramai komen..tkpe2,,mybe bukan nasib..:)

    ReplyDelete
  20. nak-nak..
    kalau org dah offer miera ambik ja..:)

    ReplyDelete
  21. wau..chomey nye..terima kasih..miera ambik ye..:)

    ReplyDelete
  22. wahh smua orgg dat header pree . jeless nieehh ! soob sobb !

    ReplyDelete
  23. @Acik Ainhihih.jgn la sedey..insyaAllah ada rezeki lain mennti...

    ReplyDelete
  24. nak mtak jia tlong edit full template utk sy boleh??

    ReplyDelete
  25. Akak . Nak akak edit blog saye jugak ! boleh ? cantek lah blog akak !! suke3 ~ hehe .

    ReplyDelete
  26. Entry khas untuk akak lagi..hehe
    http://comey-comeyblog.blogspot.com/2012/09/tengah-cari-pengedit-blog-yang-kreatif.html

    ReplyDelete
  27. tertarik ngan header blog nie.. tempahan header berapa satu?

    ReplyDelete
  28. saya nak jgk because i'm new , bley buat toturial x ?

    ReplyDelete
  29. dear... sy rasa berminat la nk order..nk full edit..so kamu letak hrga brape? smua design ikot cita rasa customer kan?? huhu..kalo blog pink+biru cantik x? atau pink+purple.. nk tnye pndpt dulu ni...

    ReplyDelete
  30. @Deqla manjewboleh..byr via bank..rm30,klu full edit blog.sy se dua2 pun cantik.biru plus pink pun ok..ungu n pink pun cntik..

    ReplyDelete
  31. ok, bile jia boleh editkan? nnti deqla siap sedia la.. so blog pun diprivatekan la erk sampai blog dah siap edit? excited ni...hihi.. slain bank in byr topup boleh ke? sbb riso x smpt nk p bank in.. guna bank apa dear? deqla pilih pink + biru la kot.. kalo rs ada ungu pun ok, buat je la.. so, nk bg details kat mana??

    ReplyDelete
  32. @Deqla manjewbile2 je boleh..tp sy akn buat dis weekend..

    ReplyDelete
  33. boleh tak bg detail di emel awk? sbb FB kat opis ni lunch our je boleh bukak.. agk ssh sikit.. lagi satu, rasanya header x perlu.. sbb mama arina nak tolong buatkan.. :)

    ReplyDelete
  34. salam awk..saya berminat..full update blog saye ble x...

    ReplyDelete
  35. @swanazaboleh....:-) bg details kat fb jiakreatifelt k:-)

    ReplyDelete
  36. jia kalau akak nak signiture n doodle bape jia amik??

    ReplyDelete
  37. tq jiha..kerana blog akk jiha wat design yg cantik...akk sgt2 sukakan blog akk yang amat2 cute dan comel..jiha seorang yang sgt kreatif antara yang kreatif di dunia..walau siapapun jiha, akk akan doakan jiha teruskan daya kreatif jiha yang lebih tinggi..kerana jiha perlu diketengahkan untuk terus digilap atas usaha daya semangat yang tinggi walaupun bukan dalam jurusan it..itu menunjukkan bahawa jiha adalah seorang insan yang terpilih. teruskan dan penuh keikhlasan dan yg pasti rezeki akan datang pd jiha sekeluarga..amin

    ReplyDelete
  38. bestnye kalo ad kemahiran benda ni..blh sll tukar2 wajah blog hehe.

    ReplyDelete
  39. @Cik Cammy Liaterima kasih,awak.act,sy sebnrny dr x thu koding jugak..ni..tp sy suke2 belajar je nie..alhmdulilah..

    ReplyDelete