"Pencarian Cik En dan Blog : Entry Kita Jiwa Kita" - Jiakreatifelt

Jun 14, 2012

"Pencarian Cik En dan Blog : Entry Kita Jiwa Kita"

dah lama rasa nya tak mengupdate new post..( yeker..?) aku tengah buat 1 segmen sekarang ini.so,bagi sesiapa yang nak join..masih ada lagi peluang dan ruang( cehh...macam apa jerr)

okeylah, kali ni..aku mendapat jemputan istemewa dari kawan masa sekolah dulu..Cik intan.jemputan ap pulak nie?jemputan kahwin ker..?ehem2..( tanya tuan punya badan la yerr..)

yang nak join..klik ===========> sini

untuk join segmen ini..kalian semua kena buat;
  • yang inilah entry pertama aku saat pertama kali mengenali dunia blogging ini.entry ni nak memperkenalkan kraf2 tangan aku.^^
  • manakala yang ini,entry paling ramai viewer.macam tak percaya dalam 500++ kot.Ini adalah entry berkenaan pemergian sahabat baikku.
done!!!maaf cik intan..lewat joined..

terima kasih,yaAllah

2 comments:

  1. sory lambat nk terjah.. anyway xde la nk kawen lagi .
    anyway thanks join... nkg terjah.. entry terbaik dan last dah terjah dah.. nk terjah yang 1st tu...

    ReplyDelete
  2. dtg BW dari segmen yg same. hehehe. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

@templatesyard