Jul 16, 2012

Segmen dari Jiakreatifelt: header dulu hingga kini yang terbaik

 TERLEBIH DAHULU,AKU INGIN MENGUCAPKAN JUTAAN TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG TERLIBAT SECARA LANGSUNG ATAU TIDAK LANGSUNG DALAM SEGMEN BIASA AKU INI.:]dengan rasminya,segmen ini ditutup:] tiada lagi pengundian selepas ini.terima kasih
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PERHATIAN : 
ANDA HANYA BOLEH MENGUNDI SEBANYAK 5 KALI SAHAJA.SEKIRANYA MELEBIHI DARI YANG TELAH DITETAPKAN, UNDIAN ANDA TIDAK AKAN DILAYAN.TQ
Bismilah..moga ia memberi manfaat kepada mereka2.aminn
  • Entry ini adalah kesinambungan dari segmen sebelum ini.Namun, ia ada sedikit kelainan.Ini adalah Sebagai penghargaan aku kepada usaha mereka.jadi,aku ingin memohon jasa baik anda semua( terutamanya peserta ) untuk mengundi 3 header terbaik dikalangan para peserta yang aku senaraikan seperti di bawah.
( Kepada peserta..Jika anda ingin vote header sendiri pun tidak mengapa..tapi kenapa?hikhik)Header -header ini aku ambil dari header peserta yang terbaik yang telah joined segmen aku sebelum ini.

PERHATIAN KEPADA PESERTA:Sila maklumkan kepada aku jika anda ingin TUKAR ganti header lain SERTAKAN BERSAMA HEADER YANG ANDA PILIH UNTUK DIPERTARUHKAN.( Tempoh sesi pertukaran header adalah bermula dari hari ini hingga 30/6/2012)

PERHATIAN: TEMPOH SEGMEN INI DISINGKATKAN KEPADA HUJUNG MINGGU INI(15hb Julai 2012).jADI dikesempatan yang ada minta semua giatkan usaha penggundian header anda>____<
  • UPDATE Langkah penyertaan:
  •  ia berkuatkuasa dari 27/06/2012-20/07/2012 (tempoh disingkatkan,)
  • FollOw blog aku( bagi yang belum sila2 lah merajin2 kan diri itu yerk^_____^)
  • Like my blog  
  • Like my fanpage
  • pengundi terbuka kepada semua yang ada blog malah peserta yang joined segmen dari Jiakreatifelt: header dulu hingga kini  amat2 lah digalakkan untuk mengundi juga( rujuk SENARAI PESERTA )
  • Buat entry bertajuk "Segmen dari Jiakreatifelt: header dulu hingga kini yang terbaik" (
  • Bagi peserta,dalam entry anda perlu ada seperti berikut:
    • WAJIB ada 3 header yang bagi anda yang terbaikkk..( versi boboiboy).nak letak header sendiri pun boleyyy..
    • jemput seberapa banyak kawan2 anda untuk mengundiheader anda.tapi mereka yang nak mengundi header anda perlu membuat entry seperti ini;dengan menyertakan 3 header terbaik ( lihat demo)
    • Header yang PERLU ANDA undi adalah dalam entry ini sahaja
  • Bagi bukan peserta( maksudnya yang tidak pernah join segmen aku yang ini);dalam entry korang jugak perlu ada seperti berikut:
    • WAJIB letak 3 header yang korang rase terbaik 
    • jemput la seberapa banyak kawan2 anda ( kawan membantu kawan )
    • header yang perlu anda undi adalah header dalam entry ini sahaja.(lihat demo)
  • pemenang adalah berdasarkan seberapa ramai yang mengundi header anda.1 entry adalah 1 undian.
  • tinggalkan link entry korang di kotak komen aku untuk aku tengok dan membuat penilaian pengundian.Bagi anda yang join segmen ini akan di address sebagai PENGUNDI
  • pemenang: blog mereka akan direview oleh aku( itu sahaja lah yang mampu aku buat setakat ini)

 TERBARU:
MAKLUMKAN KEPADA KAWAN2 YANG INGIN MENGUNDI, KINI ADA CARA MUDAH.TIDAK PERLU MEMBUAT ENTRY..ANDA HANYA PERLU MENGISI BORANG UNDIAN YANG TELAH DISEDIAKAN. ANDA PERLU  MEMPROMOSIKAN SEGMEN HEADER INI SECARA BESAR-BESARAN( ikut kepada kreativiti masing-masing)


 SENARAI HEADER YANG DIPERTARUHKAN:
Undian adalah sehingga 15 Julai 2012 :)(ahad )







ANDA BOLEH TERUS MENGUNDI DISINI..!PASTIKAN UNDI ANDA TIDAK ROSAK.SILA ISI DENGAN SEBAIK-BAIKNYA^____________^
diingatkan janganlah mengundi menggunakan laman url blog orang lain tanpa pengetahuan tuan blog itu sendiri.Jangan lakukannya kerana saya boleh detect.Elakkan melakukannya !!!
sebelum mengundi pastikan anda telah mengfollow blog ini,( wajib yerr)
dan like my blog  
like my fanpage




Nama:



URL blog anda:




Pilih 3 header terbaik
(anda wajib memilih 3 header dalam 1 undian )

ETY

MISS CHILLAX

KINA

DEQLA

NURRUL

CIK AIMI

NANAKIMIE

SUFIANA

MASZ SIDEK

ZZ

CIK LYNN

ALYNN

SNOW PINK

GADIS SPEX

NIK NOR IZZATI

MEEYA

KANCIL

ZATI

MASZULL

FEYZA_ZATI

ENDLESS LOVE

EINTAN

AMY FENDI

CIK TINGGI

FIEZA

ANISA



Jika ada sebarang masalah atau pertanyaan sila maklumkan kepada saya





Seramai 26 peserta yang mempertaruhkan header-header mereka.Sila kan lah jalan kan tugas anda untuk memilih header-header yang terbaik dari yang terbaik.Masing-masing mempunyai kekuatan tersendiri.
OK..siap.penat penat ....mateku. oklah..harap2 kawan2 sudi membantu untuk mengundi header2 di atas yer.jangan rosakkan undi anda!!>_________<.terima kasih bebanyak.Jika ada yang tidak faham dengan bahasa aku..sila inform ok.Korang memang best dan sporting! Akan diupdate:

87 comments:

  1. terima kasih kak pilih header sy...ermm...rasa cam x layak je msuk pusingan seterusnya...header lain lg lawa...huhu..^_^

    ReplyDelete
  2. mak aii..
    header kawaii laa suma hehehe

    ReplyDelete
  3. terima kasih...nampaknya kena promosi kalau macam tu.

    ReplyDelete
  4. kancil akan join...urlnya nanti kancil bagi.,,kul 11 baru ada...:)

    ReplyDelete
  5. Salam. Kak Jia ! Thanks tau. Hee. Terkejut Ety masa tgk comment akak.

    Jap jap, nak surekan dulu. Sbb nak buat kempen mari mengundi ala-ala PRU ni. hehehe.

    Maknanya, Ety kena letak 3 header terbaik kat blog entry. Tapi Ety kena minta mereka2 undi header Ety yg akak dah pilih ya ?

    ReplyDelete
  6. @zatieJGN PUTUS ASA dik..promosikan header adik ..kepada kawan2..^^

    ReplyDelete
  7. wahh... mekaceh yer pilih header sy..terharunye...patot la drop komen kat blog sy..hihi..so kena pomot habis2an supaya org undi la yeh??

    ReplyDelete
  8. deqla klik nama deqla x leh pun..
    cer try yg ni pulak. :)

    http://norumara.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

    ReplyDelete
  9. ok... ni otw nk siapkan entrinya..hihi..kalo pilih header sendiri jgn marah tau..sbb sy nk tujukan penghargaan buat si penciptanya.. :)

    ReplyDelete
  10. salam..sy nak tukar header boleh tak??nak pkai header yg skrg bley x??

    ReplyDelete
  11. ok done! yg mana kurang bgtau yer. nnti deqla klik like fanpage awk. tggu tgh hari sbb fb kat opis boleh bukak lunch our je. =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_27.html

    ReplyDelete
  12. farae izzati..boleh..nnt sy tukarkn.
    deqla..ok dh tuh.cool.tq.:-)

    ReplyDelete
  13. terima kasih pilih header sy....

    sekarang ni tengah usaha buat entry... :)

    ReplyDelete
  14. datang melaporkan diri...sori lewat beri

    http://kancil8349.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_27.html

    ReplyDelete
  15. entry dah siap...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_27.html

    ReplyDelete
  16. huhu.. terbaik semua! gd luck tuk smeua

    ReplyDelete
  17. wah header kina un terpilih...hehe..
    header sponser jep 2..hehe
    xp kina x pahamlah cam ne nak join 2..:)

    ReplyDelete
  18. Waa..header ain terpilih lah. Thanks. Suke sesangat...weeee ^^

    ReplyDelete
  19. hamba datang melaporkan diri =)





    http://3nogr33ny.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum Jia...bestnya mekacih yer header mama pun terpilih juga yer....mama nak tukar headernya boleh x mama nak tukar header yg terbaru tu yg last skali...:)

    ReplyDelete
  21. kina undi:)

    http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_26.html

    ReplyDelete
  22. Ni adalah orang-orang yang ain vote. Harap mereka menang dan ain pon turut menang juga..jangan lupe vote ain. Nanti ain akan vote balik =D

    http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_26.html

    ReplyDelete
  23. EH2.. TD CM XDE.. EHHEH.. ANYWAY TQ A LOT

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum Jia...mama dtg sini...

    http://maszull.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_27.html

    ReplyDelete
  25. khas kepada: farae izatie: sy gagal cr url blog anda.sila bg url blog anda bley.sy ni tak berapa nak pandai..

    ReplyDelete
  26. owhh kena undi blog² di atas nih ajer kew??ermm ok²

    ReplyDelete
  27. i'm support kengkawan sis..
    http://mamaqhayra.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

    ReplyDelete
  28. salam . terharu lak header sy terpilih . thanks ! hihi . sy nak tukar header blh tak . ganti dgn header yg guna sekarang ni . hope boleh yea . thanks again :)

    ReplyDelete
  29. http://www.nurfuzie.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_27.html

    ReplyDelete
  30. saya undi! thanks pilih header sy :)

    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_27.html

    ReplyDelete
  31. jia saya tak sangka plak header sya terpilih tp saya pulak rasa x setanding dgn yg lain ..apa2 pon trima kasih yer.

    ReplyDelete
  32. dah undi..

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

    ReplyDelete
  33. yo yo!! den dah undi..hehehehheh

    http://supermiza.blogspot.com/2012/06/jiakreatifelt-header-dulu-hingga-kini.html

    ReplyDelete
  34. bismillahirrahmanirrahim.

    ni dari Ety :)

    http://etyhanafiah.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_27.html

    ReplyDelete
  35. done siapkan!!! jom tengok siape yg kena!!
    http://izzatijer.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_27.html

    ReplyDelete
  36. salam.saya nak tukar header kpd yang saya pakai skrg bley ke??

    ReplyDelete
  37. salam..dh siap
    http://musicloveanisa.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_27.html

    ReplyDelete
  38. dah mengundi ~ hiihhi

    http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_27.html

    ReplyDelete
  39. saya dah undi kak..

    http://izatie91.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_27.html

    ReplyDelete
  40. cantiknyaa header2 ni! tergodaaa!

    ReplyDelete
  41. da siap:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_28.html

    ReplyDelete
  42. remy dtg nak joins......

    http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiacreatifelt-header-dulu.html

    ReplyDelete
  43. http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_3639.html

    ReplyDelete
  44. datang nak join...


    http://aiennotalien.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

    ReplyDelete
  45. Join undi mereka :))

    http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

    ReplyDelete
  46. camne care nak undi kak? ta paham la

    ReplyDelete
  47. done vote :)

    http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_28.html

    ReplyDelete
  48. hye jia, sy xpaham la..sy xjoin pon segmen nih..juz vote kawan² jew..hehee..xpham kenapa jia nk ckp header sy mgkin betuah..hikhik..bley kew jia explain ckit..sori amek masa jia :)

    ReplyDelete
  49. saya sebagai pengundi nak tinggalkan link...

    http://gadissathome.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

    ReplyDelete
  50. ok. dah edit semula...boleh la datang cek salah lagi ke tak. hehe.

    maaf ye cik jia. ^_^"

    ReplyDelete
  51. Jia, header ain dah bertuka. Sorry tak bagitau, lupe pulak. Nanti saye nak buat entry pasal vote header peserta. Lagi sekali, saye ucapkan yang header saye dah bertukar ye..

    ReplyDelete
  52. @Remy hazzamohon untuk bc semula arahan ..segmn ini yerr

    ReplyDelete
  53. @kekapas bercelotehadik..bc arahan akak ini dengn perlhn2.insyAllah phm:]

    ReplyDelete
  54. salam..sy dh undi

    http://faraeblueberry.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakratifelt-header-dulu.html

    ReplyDelete
  55. remy dah undi yg terbaru.......
    maklumlah... org senja cam remy nie...... blur pun dah tahap gaban.......

    ReplyDelete
  56. ayu dah follow sini n undi ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

    ReplyDelete
  57. Datang untuk mengundi !!!! =DD

    http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_28.html

    ReplyDelete
  58. http://kite2-jew.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_28.html

    ReplyDelete
  59. Maaf Nurrul baru perasan adanya lanjutan dari segmen header nie.. :)

    *saya dah undi !
    http://youismysoul.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_28.html

    ReplyDelete
  60. http://targetupsr.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

    ReplyDelete
  61. http://khaireen-ryeowook.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

    ReplyDelete
  62. OOOOH... begitu ke.. ingtkan ape la dorg dok undi2 tuh... kalo la header korn tercalon, konpem2 xde orang nak undi.. hahahaha...

    ReplyDelete
  63. kak jia..mia nk tuka header tu dgn header yg sekarang bole??pless..btw..cmne plk mia boleh terpilih ni.. -.-'

    ReplyDelete
  64. lg 1...cmne nk amik header dorg letak dlm entry?

    ReplyDelete
  65. aah..yg nme meeya..ok2..printscreen je er?heheh..thank akak !!

    ReplyDelete
  66. mia melaporkan diri.. :) http://melodyqaseh.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_29.html

    ReplyDelete
  67. sy undi :) http://thepandaspage.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

    ReplyDelete
  68. U N D I !!!!!

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

    ReplyDelete
  69. undi !
    http://lalaeikakaka.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

    ReplyDelete
  70. vote:

    http://umikasum.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

    ReplyDelete
  71. akak..npe header mia xtuka?kan dh bgthu semalam..

    ReplyDelete
  72. alamakkkkk.. e'in xsempat nak join.. huhu

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers