cara lain untuk dapat side income:-)

by - July 26, 2012

salam ramadhan yang ke 7..(betul ker?)..hihhii..cepatnya masa berlalu sehingga dah nak habis ramadhan fasa 1..
ok,hari ini aku nak kongsikan 1lagi cara utk dapatkan side income...
korang pernah tak dengar Prelaunchx?

tiada pengalaman diperlukan,tiada pelaburan diperlukan.tetapi akaun korang akan dikreditkan dengan $100
bagi yang belum register(sementara masih free nie)..mari mulakan langkah setapak:
  • register kat Sini
  • nanti korang kena sign up dulu ok...
  • selepas dah berjaya,korang kena lah pulak log in semula
  • next,korang akan berjaya masuk ke profile korang.apa yang perlu korang tengok,korang akan dapat atomatik $100.00
  • so,untuk menambahkan lebih banyak income,korang kena invite seberapa banyak kawan untuk join.
  • bagi yang kurang yakin, boleh TENGOK SINI 
  •  selamat mencuba:]
 nak tahu cara lain dapat side income? klik SINI

    You May Also Like

    8 comments

    1. betul ke ni? awak dah join?

      ReplyDelete
    2. macam2 dh ade skrg kan utk tmbah income nie. just pilih je. huhu

      ReplyDelete
    3. macam2 ade utk tmbh side income..tp sumer nyer sy dh cuba..yg ni baru lg kan??kena cuba jugak la ni..hehe. :D

      ReplyDelete
    4. @zatieye..memg kena cube.skrg pun alhamdulilah..sy pun x sangka..cept je naikk

      ReplyDelete
    5. macam best je ,... nak try lah , thanx sharing the info :)

      ReplyDelete