Jul 12, 2012

Contest MEGA2012 Hazwan Hairy

Bermula hari ini 12/7/2012 - 22/7/2012

Contest ni adalah untuk mencari header korang yang mendapat LIKE banyak..so,jom join reramai.
header aku:

disebalik header aku ini ialah:

aku membuat header ini kerana ia bersesuaian la dengan status aku sekarang iaitu sudah pun berkahwin.jadi,2 pasangan suami isteri (merujuk pada aku dan en suami)yang mengharapkan redha ilahi di atas pernikahan yang suci ini dan diserikan lagi dengan kehadiran cahaya mata.(suatu hari nanti)aminn.Ayat yang aku tulis"hidup ini indah jika semua kerana Allah"membawa maksud ynag bererti kerana apabila kita meletakkan pergantungan hidup kita sebagai hamba Allah sepenuhnya insyaAllah apa juga yang Allah uji dari segi kesenangan atau kesusahan kita akan menjadi HAMBA YANG REDHA malah sedikit sebanyak kita akan belajar erti bersyukur.InsyaAllah moga-moga kite tergolong dalam golongan ini.

puihh...(tak kisah lah..nampak macam poyo jer kan..hikhihkh)

untuk pengetahuan semua,hadiah dia kemain banyak tau.(aku hanya sekadar mencuba nasib..insyaAllah kalau ada rezeki..doakan dan good luck untuk yang mahu join)
bagi sesiapa yang baik..TOLONG LIKE HEADER jiakreatifelt kat sini tau

mangsa tag ialah:
Allah itu adalah satu..sungguh ku akui keesaanMu

    18 comments:

    1. FULAMAKKK!! comelnya ..hahaha....gudluck tuk anda tau...smga berjaya ea! anda jelas kn dgn keteranagn mengenai cntest ini?pape nnti PM ea...xsgka awak buat pertndgn sma..cuma cara ja lain..hehehe..dh drop sini sbelah lyssa.

      ReplyDelete
    2. Maniskan jika cinta kerana Allah. Semoga jia & en.suami kekal hingga jannah & gud luck! Hana nak join tapi masih berkira-kira. header tak menawan.'tangan bangku'. huhu

      ReplyDelete
    3. @HanaNabihahaminn..terima kasih dear..jom je join.sy punye header pun x cun..hny ingin berkongsi shj

      ReplyDelete
    4. thanks tag..alynn pn da join ^^
      goodluck kak jia~

      ReplyDelete
    5. gud luck yerr kak..sy pun join jugak..:)

      ReplyDelete
    6. msdnya anda pahamkn mengenai ini..means jelas or terang..hehe

      ReplyDelete
    7. @hairyOH..pham2..ini..memg x leh nk copy.awak nak amik banner yer..?wat print screen je la..okey2.nnt sy bg link url gmbr.sowii

      ReplyDelete
    8. @Cik Rongoksthanks..t jgn lupe like header sy kt fb yerrk...

      ReplyDelete
    9. Assalamualaikum...

      GOOD LUCK!!!!

      Miss z tak ada FB,
      tapi miss z dah like header anda guna FB adik hehehe..

      Kalau sudi LIKE lah header miss z juga eh :)

      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470412479636177&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&theater

      ReplyDelete
    10. Assalamualaikum...

      GOOD LUCK!!!!

      Miss z tak ada FB,
      tapi miss z dah like header anda guna FB adik hehehe..

      Kalau sudi LIKE lah header miss z juga eh :)

      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470412479636177&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&theater

      ReplyDelete

    Follow me

    Hai.!Saya Jia.

    Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

    Followers