Jul 16, 2012

Edit by Jiakreatifelt#6: Simple cursor

as salam semua.Apa khabar?(soalan yang biasa..huhu.)dah makan ker.?atau berpuasa?alhamdulilah kepada yang berpuasa dan selamat berbuka pose nanti yer.jangan lupa doakan untuk aku(doa orang yang berbuka puasa adalah mustajab,insyaAllah:])

baiklah,hari ini ..aku nak bagi sesuatu kat u olls semua.simple je cursor ini.tengah rajin la aku ni.(fuhhh)

http://2.bp.blogspot.com/-59QURQmVNTM/UAOnwXYgStI/AAAAAAAAEpk/CPTrTlOc8l8/s1600/1.png
http://3.bp.blogspot.com/-RvdEU0gF0GU/UAOoO31kR2I/AAAAAAAAEps/4q5W23bXJ7Q/s1600/2.png
http://1.bp.blogspot.com/-rcdWCOXrl9g/UAOo07YarbI/AAAAAAAAEp0/ut77NZOtvcU/s1600/3.png
http://3.bp.blogspot.com/-n9A1QINFXnE/UAOpeviru1I/AAAAAAAAEp8/gpukAj734dA/s1600/4.png
http://4.bp.blogspot.com/-Q8eABqSwTx4/UAOp8pMjM9I/AAAAAAAAEqE/0PXPlIpLKmI/s1600/5.png
ok..lah,dah xd idea sebenarnya..nak ambik boleh je..^^;

6 comments:

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers