ikuti langkah menjana duit dengan mudah

by - July 09, 2012


nampak tak keterujaan aku..?hihihi
ok..apa khabar semua?sihat ker?aku alhamdulilah sihat.>________<ok lah,hari ini aku nak share something.sebenarnya..sebenarnya..aku ada jumpa sesuatu cara untuk menjana pendapatan anda melalui online je.Tambah-tambah jika korang aktif blogging..pun boleh mengambil peluang ini.mari-mari aku kongsikan dengan korang.(mane tahu boleh menambahkan duit tabung kahwin atau belajar korang kan )..insyaAllah,aku yakin yang ini tiada unsur was-was ..
  • mula-mula korang tahu tak atau pernah dengar tak pasai BLIN.GD?(atau korang memang dah sedia maklum..aku je la kot yang terrlambat tahu..huhuhu)
  • bagi sesiapa yang belum mendaftar,mari ke link SINI
Korang boleh sign in melalui facebook/twitter
  • selepas itu, korang cari perkataan seperti dibawah:Sila lengkapkan maklumat peribadi korang dengan sebaik-baiknya.
selepas habis isi,TEKAN SAVE (sambil2 itu jangan lupe untuk baca DO's& Dont's)
  • selepas itu, cepat-cepat tekan butang HOME.
AKAN KELUAR SENARAI IKLAN


  • Pilih lah iklan yang berkenan dimata dan dihati..tekan SHARE
INSYAAllah,,AKAN keluar macam ini.so,apa lagi korang terus ke STEP 2(rujuk anak panah merah)
boleh pilih sama ada nak SHARE melalui facebook atau twitter.ATAU KORANG BOLEH SCROLL kebawah ada lagi 1 cara untuk share!^^
  • setiap recent earning from campaign, akan terupdate di sebelah kanan profile BLIN.GD tadi.
  • jelas ke dengan arahan di atas?jika tidak jelas..maklumkan kepada aku yer..
  • BTW,ini punyer tuto aku kongsi dari LYSA FAIZUREEN.thanks dear!!
  • okeylah,daaa....

You May Also Like

12 comments

  1. macam2 dh kan skrg. huhuhu
    pilih je nak yg mana. says. churp2. nuffnang, heartbeat ^^

    ReplyDelete
  2. akak , macam mana na share , saye click dekat share on fb/tweet tu ta bole la ...

    ReplyDelete
  3. @ecah...tak bleh macam mane tuh?x boleh log in ke apa..?ce adik refresh ok..insyaAllah.hrp2 boleh

    ReplyDelete
  4. thanks your info...terbaik...

    ReplyDelete
  5. salam..cmne nk dptkan earning yer..tq

    ReplyDelete
  6. @amiraumairaapabila dah log in ..tekan home..k.kemudian,copy link yg diberi..pastekan kat wall fb,twitter ke

    ReplyDelete
  7. sy do copy link..bile org klik link tu dia akan kuar bape org yg visit kan..earning tu xde perubahan pon

    ReplyDelete
  8. @amiraumairamacam ni,if awak dh register gn says.com..earning mmg akn dpt..bile org tuh klik sampai hbis loading.klu kite sendri yg klik mmg x naik la dear..:-)

    ReplyDelete
  9. sy memang xklik kak..tp kat visit tu selalu bertambah..lambt eh yg earnings tu..sory yer bnyk plak tanye..hehehehe

    ReplyDelete
  10. http://my.churpchurp.com/makemoneyhere/share/churpchurp-invite

    churp2 pun boleh...sign in guna link atas ye...

    ReplyDelete