just 1 like to me,plez

by - July 26, 2012

wah..baca tajuk di atas macam merayu bagai...(ayat pujuk niiee)wink wink..

guys,tolong saya boleh..boleh la.. boleh la..lalalala.hihihi
tengok gambar di bawah...seperti la itu la aku sekarang.aku memerlukan LIKE korang utk contest header by HH..Header yang menjadi taruhan adalah header aku sekarang(sambil mate korang tengok kepala blog nie.hikhik)

boleh tak nak 1 like je dari korang?wink wink^____~~

apa yang perlu u olls buat:
#seem ini macam nak meraih undi je kan..sori tau.Hanya Allah yang mampu membalasnya:]

You May Also Like

23 comments

  1. all the best kak jia..alynn da undi akk pnye :D

    ReplyDelete
  2. good luck..raihan dah like dah semlm..^^

    ReplyDelete
  3. insyaAllah nnti deqla like k.. good luck dear.. :)

    ReplyDelete
  4. kak jia, kite dah like :D
    all the best

    ReplyDelete
  5. hana da lme like header awk nie :) sbb awk ade post kt fb kn. jd sy like kt situ ;)

    ReplyDelete
  6. cantik nye header akk .... boleh ajar ta kak ? hihi ...

    ReplyDelete
  7. @ecah...terima kasih dear.nak ajar?macam mane nak ajar yerk..akk guna adobe photoshop.

    ReplyDelete
  8. oh photoshop ...
    em ... akk d/load photoshop kat mane ek ?
    bole bagi link ta ?

    ReplyDelete
  9. @ecah...taip wan hazel..nnt adik g cari software kat dlm blg die..ok:]

    ReplyDelete
  10. sori lama ndak singgah ke sini...apapun Salam Ramadhan dan Kancil sudah terlepas keputusan segmen kamu tu

    ReplyDelete
  11. @Kancil 8349its ok:-) thanks for joined.ramadhan kareem...

    ReplyDelete