segmen dari Jiakreatifelt:jom tambah duit raya

by - August 05, 2012

Sticky post
Alhamdulilah,kita masih diberi kesempatan untuk berada di bulan yang mulia ini.Sungguh pantas masa berlalu sehingga tidak sedar ramadhan sudah masuk hari ke7.Jadi bersempena kedatangan ramadhan ini,aku nak ambil kesempatan untuk membuat 1 segmen mudah iaitu JOM TAMBAH DUIT RAYA.Sememangnya,mesti korang tidak akan terlepas dgn iklan dari nuffnang,churp,zoshare,says.com..etc.Jadi dikesempatan yang ada ini,apa kata kite naikkan lagi tabung korang ..nak tak?aku pun nak..bagi aku ini adalah amalan yang mulia kerana kite saling membantu.MESTI best kan kalau duit tabung kite meningkat:]

http://3.bp.blogspot.com/-qd-CkSf97rM/UBIS4N4YK4I/AAAAAAAAE2Q/bz1RFwWJOWE/s1600/DUIT+RAYA.png
Kaedah:
Pastikan korang dah klik link 3iklan aku dibawah ini (tunggu sampai ia habis loading k)
  • Buat tajuk entry"Segmen dari Jiakreatifelt :jom kumpul duit raya"
  • Dalam entry korang,perlu ada dan wajib ada
    • Banner di atas ok
    • 3 link iklan korang (xkisah dr nuffnang ke,churp,says.com)ke..dan sewaktu denganya.etc(INI PENTING)rujuk seperti yang aku buat di atas
    • pastikan 3iklan sahaja..AMARAN:JANGAN LETAK DALAM 1 LINK ADA BANYAK IKLAN..tak dibenarkan..!!
  • Tinggalkan link entry korang dlm kotak komen aku
  • Pastikn peserta yg join mesti mmbuat lawatan kepada peserta lain dan mengklik iklan2..mereka..dan perlu membalas setiap lawatan peserta ke blog korang juga.(jelas tak?)Jika korang hanya menanti orang lain klik pada iklan korang sahaja,maka korang tidak jujur..^^korang mesti jujur sejujurnya.dengan cara macam ni,korang telah membantu kawan untuk menambahkan tabung/duit raya korang..best kan kan..:-)Aku juga akan mengklik dengan senang hati iklan korang itu.^^
  • mari memeriahkan nya..jemput kawan2 untuk membantu korang dan kawan2 korang mengumpulkan duit raya
  • terima kasih semua..harap2 ada sambutan ...bermula dari hari ini (27/07/2012)-5/08/2012**NAMUN SEKIRANYA MENDAPAT SAMBUTAN,AKAN DILANJUTKAN LAGI..
 minta maaf di atas kelewatan mengupdate SENARAI PESERTA..terima kasih,kerana ada yang menginggatkan aku..huhuhu:jemput kawan2 untuk join ok..?
  1. http://izzam4eva.blogspot.com/2012/07/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html 
  2. http://izatie91.blogspot.com/2012/07/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html  
  3. http://musicloveanisa.blogspot.com/2012/07/segmen-dari-jiakreatifeltjom-tambah.html  
  4. http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/07/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html  
  5. http://miszztchocolate.blogspot.com/2012/07/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html 
  6. http://misschillax.blogspot.com/2012/07/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html 
  7. http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/07/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html 
  8. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/07/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html 
  9. http://faralalalala.blogspot.com/2012/07/segmen-dari-jiakreatifeltjom-tambah.html
  10. http://cerita-amna.blogspot.com/2012/08/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html 
  11. http://celahanhati92.blogspot.com/2012/08/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html 

    You May Also Like

    30 comments

    1. sy join sini
      http://izzam4eva.blogspot.com/2012/07/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html :)

      ReplyDelete
    2. saya join jugak kak..^__^

      http://izatie91.blogspot.com/2012/07/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html

      ReplyDelete
    3. salam.saya join ye :)
      http://musicloveanisa.blogspot.com/2012/07/segmen-dari-jiakreatifeltjom-tambah.html

      ReplyDelete
    4. join jugak..thanx jemput. ^^

      http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/07/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html

      ReplyDelete
    5. Thanks sudi jemput. Malangnya tak dpt join sebab dlm blog sy mmg takda leyak iklan2 ni semua..Hehe` Btw dah klik s iklan awk tu :)

      ReplyDelete
    6. Join :)

      http://miszztchocolate.blogspot.com/2012/07/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html

      ReplyDelete
    7. joined :D
      http://misschillax.blogspot.com/2012/07/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html

      ReplyDelete
    8. Shawal join!!

      http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/07/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html

      :)

      ReplyDelete
    9. ala kak , yaya lg laa xletak iklan langsung , hui hui , btw . lawa plus cun blog akak ^^

      ReplyDelete
    10. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/07/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html

      ReplyDelete
    11. http://faralalalala.blogspot.com/2012/07/segmen-dari-jiakreatifeltjom-tambah.html

      ReplyDelete
    12. selamat kumpul duit raya,,,hihi

      ReplyDelete
    13. http://cerita-amna.blogspot.com/2012/08/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html

      Join =D

      ReplyDelete
    14. @HanNah ada senarai peserta tak? sbb susah nak bw + tekan link sebab awak on right click. heh.

      ReplyDelete
    15. deela joined!!
      http://celahanhati92.blogspot.com/2012/08/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html

      ReplyDelete
    16. yerp, kte delete semua yg ada nama alexendaria tu :D

      ReplyDelete