' teratak hati 1st Giveaway^Jom Berpakaian Muslimah!! '

by - July 13, 2012

hai..semua.hari ini Aku nak join 1 GA yang dianjurkan oleh TERATAK HATI.(serius memang menarik!!)tapi sebelum itu, aku nak ajak kawan2 semua untuk merajinkan diri anda untuk like header aku di SINI

jom la join GA ini..serius bagus!!KLIK SINI

back to our topic,here are some rules below.(puih..speaking la pulakk):


1. Terbuka kepada semua FOLLOWER blog teratak hati.
2. Wajib follow blog sponsor, Anggun Solehah Shop.
3. Wajib Like fanpage Anggun Solehah Shop.
4. Buat entry bertajuk ' teratak hati 1st Giveaway^Jom Berpakaian Muslimah!! '
5. Letak banner kat atas tu dalam entry, link kan ke entry ini.
6. Letak Link sponsor dalam entry - Anggun Solehah Shop.
7. Tag seorang blogger, lebih pun boleh, pastikan dia tahu.
  1. Gadis itu
  2. amalina 
8. Jawab soalan ni:

senaraikan ciri2 pakaian seorang muslimah:

  1. Baju yang dipakai tidak ketat dan tidak jarang(iaitu tidak menampakkan susuk tubuh.)Aurat seorang wanita perlu ditutup sepenuhnya bukan nya dibalut.
  2. pakaian wanita muslimah perlulah labuh.terutamanya pemakaian tudung.wajib memakai tudung sehingga menutup dada..tapi awas jangan tutup di depan sahaja di belakang pun wajib ditutup juga!
  3. warna bagi pakaian wanita solehah sudah tentunya bagi saya tidak menarik perhatian.Elakkan dari memakai pakaian yang berwarna terang kerana ia mudah menjadi perhatian orang terutamanya para lelaki





contoh gambar wanita solehah:
ini doodle sy ambik dari nohya.credit to her

9. Letak link entry korang tu kat kotak komen entry ini, beserta detail berikut:

    id follower: putri_najiah87
    id facebook: najiah bt shaharain

done!!terima kasih kepada tuan blog kerana menganjurkan GA ini. sama2 la kite amik manfaatnya.Alhamdulilah

You May Also Like

9 comments