tukar lagi?

by - July 11, 2012

okey,hari ini adalah hari apa my dear semua?mestilah hari selasa kan.Oppss..korang dah jawab ke salam diatas?hihih..^^
memberi salam itu sunat tetapi menjawab salam itu wajib..^_____^V
mesti korang terkezut sampai terpengsan kan kan ..bila masuk blog ini kan.yeyy...aku suke.aku amat lah suka tukar-tukar design blog aku.ikut mood.Kalau aku rase dah jemu ..aku tukar lah.(membuang masa ,huh!)
nak cerita sikit la,semalam aku g check tahap kesihatan blog aku yang dulu tukat SINI( ingat tak blog aku yang dulu-dulu tuh?).tengok gambar

v
v
v
v

terpaksa ..meninggalkan kamu..huuhu
terkejut sebenarnya..apabila tool itu kabo(die tulis die tak cakap)hihih..
YOUR BLOG IS SLOWER THAN 79% of all tested websites

Sedey,,sebab die keluar gitu..

dapat idea..terus.toink toink!!!
Apakah idea itu??idea itu ...ialah dengan menukar blog 100%(betul ke tindakan aku ini?).kalau dulu aku pakai SIMPLE TEMPLATE..la ni gatai tangan guna DENIM TEMPLATE..so,memang best sangat..apabila dah siap semua..hasilnya tidak lah seberapa:
v
v
v
v
alhamdulilah..berjaya jugak siapkan^______^
selepas itu,aku pun dengan tidak sabarnya pergi membuat pemeriksaan kesihatan bagi blog baru aku ini.hihihih.nak tahu tak apakah hasilnya?

baca tulisan wane kuning itu(teruja..teruja ..wink wink)
keterujaan aku meningkat..APABILA..jeng jeng jeng..
aku cek berat blog aku ialah ..
walaupun mencapai sehingga 104.78kb..tp aku rase nak kurang kan ..berat blog nie( ceh,macam nak turunkan berar badan la pulak)
  • okeylah,itu sahaja la yang hendak aku kongsikan pada hari ini.mari semua kite meringankan blog masing-masing.

You May Also Like

6 comments

  1. alaaaa..nape semua comel2 nie.hukhuk

    ReplyDelete
  2. owh patutlah dah tukar rupa..nak check jugak lah..^^

    ReplyDelete
  3. waalaikumussalam. wah tukar lagi jia. rajinnya awak. tetap kiut. :)

    ReplyDelete
  4. @Chic NaAlhamdulilah,terima kasih dear:]terpksa tukar semata untuk meringnkan blog nie

    ReplyDelete