waah....teruja..terus dapat RM5

by - July 26, 2012

rezeki di bulan ramadhan..insyaAllah,harap ada keberkatan...sambil online boleh buat duit..
kali ni, dengan Zoshare.com.series lebih kurang macam says.com tetapi yang ini.. korang daftar terus dapat RM5..best tak:)..mai aku nak ajarkan

AKAN KELUAR POP UP MSG MACAM NIE:]
  • korang boleh pilih untuk SIGN UP(kotak warna kuning) samada melalui facebook atau twitter
  • selepas itu, korang akan diberi link utk korang sendiri(zoshare ni macam kurang lebih dengan says.com)..seriusss
  • automatik,akaun korang akan dikreditkan RM5.00:..Best kan..
  • jadi,apa lagi dengan senang hati korang share la iklan2 yang direcommendkan.. (betul ke bahasa aku ni..huuhhu)
  • jangan lupa untuk invite kawan2 korang yang tidak tahu.
  • itu sahaja,sekian terima kasih

You May Also Like

9 comments