waah....teruja..terus dapat RM5 - Jiakreatifelt

Jul 26, 2012

waah....teruja..terus dapat RM5

rezeki di bulan ramadhan..insyaAllah,harap ada keberkatan...sambil online boleh buat duit..
kali ni, dengan Zoshare.com.series lebih kurang macam says.com tetapi yang ini.. korang daftar terus dapat RM5..best tak:)..mai aku nak ajarkan

AKAN KELUAR POP UP MSG MACAM NIE:]
  • korang boleh pilih untuk SIGN UP(kotak warna kuning) samada melalui facebook atau twitter
  • selepas itu, korang akan diberi link utk korang sendiri(zoshare ni macam kurang lebih dengan says.com)..seriusss
  • automatik,akaun korang akan dikreditkan RM5.00:..Best kan..
  • jadi,apa lagi dengan senang hati korang share la iklan2 yang direcommendkan.. (betul ke bahasa aku ni..huuhhu)
  • jangan lupa untuk invite kawan2 korang yang tidak tahu.
  • itu sahaja,sekian terima kasih

9 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

@templatesyard