contest dari nivea - Jiakreatifelt

Aug 2, 2012

contest dari nivea

inilah gambar kenangan aku masa konvokesyen di Universiti dulu.Zaman muda nie.hihihi

memang best.tak tahu sebab pe aku berminat nak join contest ini..Maybe sebab aku memang sukakan produk nivea.dari dulu sampai sekarang masih setia.^^ korang mai la join.Mudah je.Kalau gambar kite dapat banyak voters,peluang untuk memang tinggi.jom sertai!
  • klik kat sini
  • nanti korang kena like dan boleh terus upload gambar kesukaan korang.nanti gambar korang akan dapat cop rasmi dari nivea.(tengok gambar aku kat atas)
  • dan kalau nak lebih best,jemput kawan-kawan lain untuk join sekaki:]
  • done:P

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

@templatesyard