Segmen Jiakreatifelt: Blog aku cantik tak?

by - September 30, 2012


entry ini melekat sehingga 30/9/2012
makluman: Tarikh akhir untuk aaku mengupload gambar blog anda ialah 15/09/2012
namun proses pengundian dilanjutkan sehingga ke akhir bulan ini.
selamat mengundi semua...
Selamat petang semua.:P sihat ker..?
alhamdulilah,di petang jumaat ini ..aku nak buat 1 segmen(dengan harapan ada lah insan yang sudi untuk join)

Syarat Segmen:

  1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog
  2. Follow blog aku yer(untuk sebarang perubahan maklumat)
  3. Like my fanpage Jiakreatifelt
  4. Buat satu entry bertajuk "Segmen Jiakreatifelt: Blog aku cantik tak?"
  5. Dalam entry korang.perlu letak banner aku ini dan link kan nyer ke segmen ini.
http://3.bp.blogspot.com/-lanUzA4Qq1w/UEB6NDTEaeI/AAAAAAAAFpQ/fY2wMfStJVI/s320/Untitled-1.png
   6. Tag seberapa banyak kawan2 kamu dan pastikan mereka tahu
   7. Tinggalkan link entry korang dalam kotak komen aku yer..untuk aku buat lawatan..huhuhu
   8. InsyaAllah segmen ini akan di mulakan dari hari ini (31/08/2012) sehingga akan di beritahu.Bergantung kepada permintaan^____________~V

Cara undian Segmen: Blog aku cantik tak?
  • Blog korang akan diprint screen dan gambarnya(gambar blog korang) akan diupload dalam 1 album iaitu BLOG AKU CANTIK TAK ?di facebook Jiakreatifelt 
  • Apabila telah selesai diupload,korang promote lah link gambar korang itu kepada kawan2 untuk mereka LIKE
  • Aku mencari 3 pemenang blog aku cantik tak?
  • Peserta yang mempunyai LIKE terbanyak mempunyai peluang yang tinggi untuk di kira sebagai pemenang dan sekiranya blog korang ringan,ia juga adalah satu bonus^____^

Senarai Hadiah:
  •  Duit raya RM30,RM20 dan RM10(Topup)
  •  Barang craft dari Jiakreatifelt : Bekas tisu dan keychain
  • Semua peserta yang join segmen ini..akan disenaraikan dalam bloglist aku^___________^
update:
SILA TENGOK URL GAMBAR MASING2 DISINI

    Tarikh akhir untuk anda join ialah pada 15/09/2012(bagi memudahkan pihak admin menguploadkan gambar blog kalian dalam album Jiakreatifelt facebook.)Undian akan dilanjutkan sehingga 20/09/2012.sebarang masalah..sila pm pihak admin yerk..

    Akhir sekali..dengan harapan ..korang sudi kan lah memeriahkan segmen sederhana aku ini.korang memang best!! DAAAAA

    You May Also Like

    86 comments

    1. yeah !! cikmisi join =)

      http://www.coretancikmisi.com/2012/08/assalamualaikumjom-relax-sebentar_31.html

      gudluck jia ~ segmen yang menarik :D

      ReplyDelete
    2. Join join !
      http://ainasofeadiary.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    3. JOIN! :D

      http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    4. Bismillahirhmanirrahim~

      join sini
      http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    5. bismillahirahmanirahim .
      malu pulak nk join , huhu
      http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-saya-cantik.html

      ReplyDelete
    6. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    7. http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      join =)

      ReplyDelete
    8. Shawal join!! :)

      http://www.mohdnoorshawal.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    9. http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      join juga

      ReplyDelete
    10. Saya nak join jugakk...

      http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    11. JOIN..http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    12. haidah join! harap2 haidah menang! aminn..:)

      http://aidablurr96.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    13. join
      http://elmoblaster.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    14. saya JOIN !

      http://gadiz-coklat.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    15. JOINED :D
      http://rainbowneon.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    16. http://funnyvelove.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ana join! :D

      ReplyDelete
    17. Waalaikumsalam.
      BIsmillahirrahmanirahim.

      Yui join segmen nie !

      http://yuyuibieyna.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    18. Assalamualaikum ^^ Miraa join segmen ni ya ?

      http://miraahussin.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    19. http://gscblogger.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    20. saya join ;)

      http://ceritasiaiyon.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    21. Heyy >,< Sy join segmen akak ni.
      http://laurel-adamila.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    22. Saya join! :)
      http://diarybudaktinggi.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    23. http://mrs-supergirl.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    24. join..hope menang..heheheh..

      http://atienstory0809.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    25. join . kalau tk ckup syarat gtau tau . :)
      http://atirahhayati.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    26. join
      http://aqilaelmo.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    27. Assalamualaikum. Qis join ye segmen akak ni.

      http://avril-lavigne246.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    28. Eiqa nak join sekali.. ^.^

      http://tentangsayaizatulatiqah.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    29. Saya join segmen ni..

      http://crazyonphysics08.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    30. join!

      http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    31. http://jderella.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html
      Jue dah join!

      ReplyDelete
    32. salam. join jugak even blog tak santek mane pon :)


      http://fynazshamz.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    33. Assalamualaikum dan Hai *lambai tangan* Myrah dah join,Hope menang :)
      http://sichubbystory.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    34. Saya Join

      http://bunnyolala.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    35. Nak join juga!

      http://everythingseverythings.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    36. Bismillah

      join yerr

      http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    37. saya join :D

      http://citerwana.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    38. Saya join :)

      http://amyfendi.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    39. join ! he3

      http://nanasajerr.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    40. Joined !

      http://fixahearts.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    41. Assalamualaikum...

      saya nak join..

      http://liyanasyafiqah98.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    42. Saya dah buat entry. Have a visit at my blog.

      http://dieqara.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    43. saya join . firt time join segmen cmni :D

      http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    44. join yer...

      http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    45. M join yek http://mymatatajam.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    46. kak jia,saya join ^-^

      http://ainnadhirah-aien.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    47. Assalamualaikum =) Sy join ^___^

      http://miss-af-story.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    48. http://mowmeowbuny.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      join:)

      ReplyDelete
    49. Saya join !
      http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    50. ASSALAMMUALAIKUM .. SAYA JOIN :)http://blogsigadismanja.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    51. http://tumiranajihahberblogger.blogspot.com/ saye join :D

      ReplyDelete
    52. JOIN ^^

      http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifeltblog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    53. Assalamualaikum..
      Saya join..
      http://ainafarahin.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    54. Adi join segmen ni~

      http://cookies-boy.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    55. http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    56. http://youraremine.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      DONE LAKUKAN SEGALA TERMA & SYARAT :D

      ReplyDelete
    57. http://mswagie3.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    58. Siap ! join eh =D

      http://cikyayastory.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    59. saya join :)

      http://nzfyns.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    60. saya join ...

      http://naksusu.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    61. join!!! http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    62. blog sy tak cantik... segan laa hehe

      ReplyDelete
    63. Im join ! :)
      http://doraemonkucing.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatiffelt-blog-aku-cantik.html

      ReplyDelete
    64. salam.. saya join..:)

      http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    65. salam ,
      amy join !

      http://chocolatefeatvanilla.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    66. http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    67. Assalamualaikum Jia, blog akak dah berwajah baru..bleh tolong update printscreen tu tak..tq..

      ReplyDelete
    68. @Si Matatajam: Owh camtu ke..takpa la x payah tukar..rugi plak votes tu..

      ReplyDelete
    69. Aisyah join !

      http://cheriteradiatasawan.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    70. Assalamualaikum ukhti, saya join segmen ukhti :) http://theamazingnerdork.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    71. http://aimishyuu.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    72. Salam, join (;

      http://heisha-syazana.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    73. http://mizzikastories.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    74. http://nazurah-offical.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    75. AKAK JIA..YANA DA JOIN!!

      http://zestpurple.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    76. Join :)

      http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    77. Saya join ^_^ http://ana-hanaa.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    78. gud luck dear.. nk join. tp blog sy x cantik.. hehehe..

      ReplyDelete
    79. sudah join! http://kay-akam.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    80. sye join sini..
      http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    81. http://nishaizlyn.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete
    82. JOIN!!

      http://mizzs-a.blogspot.com/2012/09/photobucket.html

      ReplyDelete
    83. owh.. terlepas da... hehe. gudluck semua =)

      ReplyDelete
    84. http://hi-story-life.blogspot.com/2012/09/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

      ReplyDelete