Sep 9, 2012

Alhamdulilah..siap sudah 1 blog

Kebelakangan ini..kesibukan sedang menghimpit aku.namun akibat dari minat aku gagahkan juga utk memegang laptop,meninggalkan kerja ditangan, dan membuka mata seluas2nya utk mengedit blog dari Nabiela Biela.Thanks dear for trust me to edit your blog.^____________^
weee...HEPi..sebab berjaya juga siapkan blog beliau.Dari semalam aku buat hinggalah ke saat ini..maaf kepada tuan belog kalau blog ini tidak cantik.sila maklumkan kepada akak jika ada yang kurang berkenan.
kepada mereka yang sedang menanti order..sila beratur memolek k.anda akan dilayan selepas ini..cehhhh
jom layan gambar blog beliau k.

ini dibahagian header

dibahagian tengah

dibahagian kaki
Jenis order:
full edit blog meliputi header,footer,cursor,banner,blockquote..dan sebagainya..

apa pendapat korang..?cantik ke tak hasil kerja ku ini...?mohon komen semua ya...^^
Share with the world:

17 comments:

  1. assalamualaikum....cantiknye hasil kerja sis.....sy xthu nk edit cmne blog sy nie....hari mkin buntu xthu nk edit cmne dh... nk mntk tlg sis editkn blog sy bleh...itu pun law sis sudi...

    ReplyDelete
  2. cute jek blog yg awk editkan ni.. terbaiklah!

    ReplyDelete
  3. cantik....bila nak offer for free edit blog...hehehe

    ReplyDelete
  4. @sakila's crafthihihi..insyaAllah.doakan sy dimurahkn rezeki..:P

    ReplyDelete
  5. sungguh cantek laaaaaaaa!! huhuhu

    ReplyDelete
  6. comel .. nnty nak order ah . boleh ?h hee

    ReplyDelete
  7. cantik2..sbb tu blog kite..hehe..dah puas ati dah..tq akak!!

    ReplyDelete
  8. ni entry sy khas untuk promote blog akak..hehe..http://comey-comeyblog.blogspot.com/2012/09/blog-berwajah-baru.html

    ReplyDelete
  9. Cute sangat ini blog buatan jia ^_^
    Mau dong dibuatkan juga hehehe

    ReplyDelete
  10. boleh order rupanya...i will sis jia :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Designed by Beautifully Chaotic