akibat kerja yang bertimbun

by - October 08, 2012

alamak..!! tersedar dalam jaga..
kerja yang masih berderet..masih belum lagi settle..

mari kite lihat apakah kerja itu:

  1. menandakan kertas students..(bab ni paling pusing kepala aku!!)
  2. menyiapkan order craft: kotak tisu(done) ,car neck pillow+ kusyen(in the progress)
  3. menstaplekan kertas soalan bagi peperiksaan akhir tahun(ada sesiapa nak tolong??) oh my god...baru tersedar sebenarnya tarikh paper ini adalah hari khamis nie..ayooyoo..
  4. order dari sahabat saya..doodle pengantin..**my dear,insyaAllah.akan ku siapkan..bulan 12 kan.hihihi
  5. key in markah students...before 23 hb oktober ini
  6. tetapi....yang paling best...aku masih jugak mengambil order edit blog ..tamak kah aku?ooh,mestilah tidak..aku memang suka dan begitu juga sambil2 aku stress buat kerja2 yang memang memerlukan sepenuh komitmen..aku gagahkan jugak..^^ so ..dearest semua..masih berminat untuk order lagi dari aku...my pleasure..just let me know..^^
  7. namun diatas kesibukanku ini..aku tak mungkin utk melupakan tanggungjawab ku kepada suami..(terima kasih abang kerana begitu memahami ayang...)
oklah,itu sahaja luahan aku..walaupun kerja memang sedang menanti..ni,sabar-sabar sat..jap g aku layan ko wahai cik kerja..

selamat malam semua..!!

You May Also Like

3 comments

  1. hehe... mcm keja mymum la time gney.. ckgu :)
    thx akak yg kotak tisu, car neck pillow.. kusyen too xpe akak :) good lux kak.. caiyookkkk ヅ

    ReplyDelete