Nov 4, 2012

blog ku berwajah baru lagi

Blog dolu-dolu...
salam sabtu kepada semua rakan blogger..
erm..hari ini ntah kenapa aku terlampau rajin nak mengedit blog  sendiri..(asyik edit blog orang..aku nak edit blog sendiri jugak:)erm..walaupun masih ada keje yang berbaki..aku tidak peduli..

dan alhamdulilah,siap jugak akhirnya..

idea blog ini aku dapat dari Rinda(orang indonesia yang agak terkenal di kalangan bloggers)hasil kreativitinya memang tidak dapat dinafikan lagi..aku hanya ambik basic kod templatenya dan mengedit mengikut citarasa aku..dan hasilnya begini
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


  
amacam ok tak?huhuhu...aku masih mengekalkan header yang sama dan mengubah tema warna blog menjadi kebiruan even aku minat giler warna pink..huhuuhu
 *****
sangat berpuas hati....

9 comments:

  1. cantikla..
    suke sgt..
    Gadis punyer biase2 jek..huhuhu

    ReplyDelete
  2. Cantik design baru nih . Unik .. Yang penting , warna pink tak hilang kan kan ?

    ReplyDelete
  3. gabungan biru + pink... nice.. ^_^
    untunglah pandai edit blog.. =)

    ReplyDelete
  4. cantik :)
    tpi warna cerah sgt untuk certain tulisan, susah na baca

    ReplyDelete
  5. pink + biru ~! wahh ! siyes, chumell2 .. :D

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers