promosi edit blog

by - November 19, 2012

assalamualaikum wbt dan selamat pagi

memandangkan sekarang musim cuti sekolah,jadi bnyak lah masa free aku..so dikesempatan ini aku nak membuat promosi full edit blog kepada anda semua..yeayea..

ok..straight to the point;
jenis tempahan adalah..
1.simple full edit blog
  • merangkupi blockquote simple,kotak komen plus icon comel sebelah tarikh dan pengkomen,shoutbox slide,post dan sidebar,border simple keliling blog,simple cursor,letak lagu,simple menu tab,snow..
  • ingatan edit blog ini tiada perkhidmatan header dan footer..jika mahu,dicaj lain
  • harga yang ditawarkan: RM15
2.Advance  full edit blog
  • merangkupi blockquote comel,kotak komen plus icon comel sebelah tarikh dan pengkomen,shoutbox slide,post dan sidebar cun,border advance keliling blog,header,footer,cursor(a:hover),letak lagu,snow,menu tab rekaan aku sendiri
  • harga ynag ditawarkan RM30 RM25
Sesiapa yang berminat..boleh pm aku atau tinggalkan pesanan di shoutbox aku ..
 #ingatan:promosi ini hanya sah sehingga 23/11/2012..selepas dari tarikh ini,harga edit blog akan kembali seperti biasa..capat!!!!!
tolong settlekan pembayaran anda terlebih dahulu ok:D
serius buyer only!tq

You May Also Like

8 comments

  1. wahh ada promotion...dear, ada baca x pertanyaan deqla pasal font blog tu ??

    ReplyDelete
  2. owh awk bg kat shoutbox.. boleh x bg kat komen...sbb shoutbox tu deqla x dpt nk tgk...blocked.. dia jadi kosong jek..huhu

    ReplyDelete
  3. @Deqla manjewok..kalau nak tukar font,g bukk kat template,tick expand widget..cari body..dan tukar fonts di situ..kalau nk tukar kat post/sidebar..cri perktan..mana2 d ntara itu:D

    ReplyDelete
  4. @Deqla manjewboleh tgk kat sini

    http://www.blogdesignsbydani.com/2011/07/how-to-change-size-and-font-of-your.html

    ReplyDelete
  5. @Najiah Shaharain
    owh..dah jumpa...tp kat situ byk font berlainan..kena tukar smua skali ke? sori byk tnya..sbb url yg awk bg x dpt bkk jugak sbb blocked..kat opis ni x smua blog boleh bkk.. :(

    ReplyDelete
  6. @Deqla manjewIkut pada yang mane awak nk tukar.cth,sidebar,so..ctrl f cri sidabar..dan tkar jenis fonts di situ k:D

    ReplyDelete
  7. @Najiah Shaharain
    yg tu deqla tau..maksud deqla, bila bukak kt tmpt yg deqla nk tukar tu kan..mcm2 font yg ada..kompius yg mana nk tukar..?

    ReplyDelete