Nov 12, 2012

segmen:gedik2 tambah follower

assalamualaikum wbt dan selamat petang.
memandangkan aku di jemput oleh miss chillax aku pun join..la nie..terima kasih kerana memaklumkan kepada akak..here,im joined>_<

jom kawan2 mai la join...klik sini

komen: 1st lagu di blog anda memang saya suke..:)everything is ok in your blog but kan kan .. anda menggunakan warna pink terang dalam post body anda...boleh tak owner blog kurangkan kecerahan warna pink itu..:P sorry sgt....

terima kasih...
tagging:sesiapa yang bertuah baca entry ini..anda di jemput....huhuh

11 comments:

  1. tq join..ape yg kurang bakal di tambah..terima kasih

    ReplyDelete
  2. GEDIK3 DTG CINI DRI SEGMEN YG SAME .. N TERUS FOLLOW ..

    ReplyDelete
  3. come from the same segmen. ^___^

    Do visit me? http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/segmen-gedik2-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. done follow! dtg dari segmen yg same. follow haidah balik tau! i'm wait. :D

    http://aidablurr96.blogspot.com/2012/11/segmen-gedik2-tambah-follower_13.html

    ReplyDelete
  5. Salam sis ..
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-gedik2-tambah-follower.html

    Jom baca kisah tragis Niena kehilangan follower;
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/follower-hilang.html

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers