Nov 30, 2012

segmen:saya nak kenal awak..

assalamualaikum wbt

hari ini dengan bangganya aku nak buat segmen yang ke3..moga-moga ada yang sudi join.:)

apa maksud segmen:saya nak kenal awak..
actually,segmen ni bertujuan untuk mengenali siapa kah anda sebenarnya dalam blogging nie.dalam bahasa mudah nya,serba ringkas mengenai diri kite sendiri.Ia bertujuan dapat mencari ramai kenalan.Bak kata pepatah"kalau tak kenal maka tak cinta".dan walaupun kite punyai ramai followers dan tidak semua followers itu kite kenal kan...sejujurnya,aku hanya blogwalking tanpa saling mengenali siapa owner blog tersebut.sangat malang kan..Macam aku yang baru berjinak dalam dunia blogging ini..maka tak ramai lah sangat kenalan bloggers.so,di kesempatan ini..aku terringin sangat nak ada kawan2 rapat bloggers..sudikah anda semua menjadi kawan saya?muhjse dosti karogi?ceh...nk bahasa industan bagai pulak...
jika anda sekarang sedang free dan sudi ingin menjadi kawan aku,marilah isi masa anda dengan join segmen aku ini:D

langkah untuk anda join:
  1. follow blog aku dan aku jamin aku follow blog korang semula
  2. khas buat sesiapa sahaja yang sudi berkawan dengan aku dan memang berniat nak cari kawan yang ramai.
  3. segmen ini bermula dari hari ini(13/11/2012-30/11/2012,5.oopm)
  4. buat 1 entry bertajuk segmen:saya nak kenal awak...
  5. dalam entry korang,letak banner yang simple ini :
  6. http://2.bp.blogspot.com/-9C_NUwPtVgY/UKGodakFwaI/AAAAAAAAIr0/86u4V2KbfIM/s1600/bannersegmen.png
      6.dan korang perlu tulis serba ringkas maklumat tentang diri korang
contoh macam aku:
nama penuh : Najiah bt shaharain
asal: Kuala Kangsar,Perak
status:berkahwin
tarikh lahir: 30/11
start blogging:2011
matlamat blogging: untuk menambah kenalan dan berkongsi ilmu 
aku seorang yang:pemalu tapi tak sombong,kidal,berlesung pipit

  7.atau korang boleh tambah apa2 mengenai maklumat diri korang...yang dirasakan perlu..:D
      8. tinggalkan link entry korang di kotak komen aku ..
      9.kawan-kawan yang join boleh juga jenguk ke blog kawan2 lain..ini akan menambahkan kemesraan dan jalinan persahabatan...insyaAllah
     10.jemput kawan2 lain untuk join juga:D

setakat itu sahaja..harapan:aku dapat mengenali lebih ramai bloggers diluar sana..hepi to know all of u..

#untuk mencari kawan yang baik ..kite perlu menjadikan diri kita seorang kawan yang baik...
berkawanlah kerana Allah..insyaALLAH,jalinan itu menjadi semakin manis... :D

 special: aku nak juga mencari kawan2 blogger yang mempunyai tarikh hari jadi yang sama dengan aku..aku nak beri hadiah..ada ker..?^_________________^
selamat berkenalan semua..

Share with the world:

66 comments:

  1. http://lifearesoawesome.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  2. http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    Joined!

    ReplyDelete
  3. http://hazwanahashim88.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  4. JOIN (;

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  5. http://bicaramanismissizzaty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. As salam , nadia join segmen kak Jia :D Selamat berkenalan , kak Jia ... http://nadiaamalina-agassi.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  7. salam.. alhamdulillah ecah dah join... seronok dapat kenal2.. =)
    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  8. Join - http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  9. http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  10. Shawal join.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  11. saya nak kenal dengan awak :D
    http://gadisskecikk97.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

    ReplyDelete
  12. jumpe daa :D http://hananhadila.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  13. saya join !!

    http://iekuchinadea.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  14. saya join :)

    http://beautyshinju.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  15. Niena join .. =)

    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  16. http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum, kak. Saya join, salam berkenalan. ^_^

    http://jiacreatifelt.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  18. hye , saya dah join dan follow blog awak.Kalau sudi singgah lah blog saya dan follow hehe :)

    http://solehaabuhassan.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  19. Amie join segmen ni :)
    http://aminahazam.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html
    thanks for invite :)

    ReplyDelete
  20. salam kenalan empunya segmen..sy nak join sama ya.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  21. selamat berkenalan. be my friends :)

    http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  22. join! :)
    http://ellychris.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  23. saya perkenalkan diri saya di sini! ^^

    http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    JOIN! :)

    ReplyDelete
  24. http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  25. FOLLOWER 1478 join
    http://amiraarbain.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  26. salam kak jia , asmie follow segmen nie,, tapi asmie x follow akak agi,, sebab asmie x jumpe pon butan follow,, maaf yer,, mgkin nanti asmie follow akak,,
    http://manisgurl.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  27. sis ain join jugak nih
    http://miszhahaha.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  28. saya join ^^

    http://myblogismine-mar.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  29. Taiping dkt Changkat Jering.Suami akak area mane?

    ReplyDelete
  30. http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    dah join akak! :O

    ReplyDelete
  31. http://deeartblog.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  32. finish :)

    http://blogchocolatemint.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  33. http://gadis-julai.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak_13.html

    Join :)

    ReplyDelete
  34. Yaya join : http://worldstage17.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    dann .. 'selamat berkenalan'

    ReplyDelete
  35. Waaa..selamat bersegmen..!!..^^
    Ala, baru wat entry..If ada masa nanti sy join..teringin jugak..(^__^)..Hehe..

    ReplyDelete
  36. join jugak :)

    http://edaeri.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  37. i wanna be ur fren.. =)

    http://mieszlolita22.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  38. salam. join :)

    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    salam Maal Hijrah buat semua ;)

    ReplyDelete
  39. sy join!

    http://eppy25.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  40. joinn ye :)
    http://loveasong.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  41. da join :)
    http://ajlincomey.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  42. http://cikmiaww.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    SELAMAT BERKENALAN

    ReplyDelete
  43. nnt ada msa sha join ya..
    balas jejak...salam maal hijrah..sha ada buat GA..sponsor femes tau..jom join http://opzzpinky.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html

    ReplyDelete
  44. Salam dear. join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  45. sy join..slmt berkenalan smua..:)

    http://norofficial.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  46. join
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  47. http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html join .

    ReplyDelete
  48. ieka join..

    http://melodyhidupku.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  49. http://reality2fantasy.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  50. http://insyirah-lifediary.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awk.html


    saya join...:)

    ReplyDelete
  51. http://menujusyurgamu.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  52. salam,, kak jia,, nie asmie,, sory ari tuh brodband wat hal,, hehe,,
    http://manisgurl.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  53. salam,,
    oyye da join segmen nie,,
    menarik!!!
    jom baca entry oyye,,
    http://hairrysadali.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  54. Joined dear's :)

    http://kutahukuadamu99.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  55. hai sis:)
    jom join GA sy..
    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fatin-alyaa.html

    ReplyDelete
  56. Selamat berkenalan...
    Hana join sekali ya..
    Nak tau tentang Hana..jemput datang ke blog hana

    http://marsgreen.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  57. done follow your rules..
    join ^^
    http://inspiritdays.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  58. Assalamu'alaikum . Ira join . :D

    http://iirashahira.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  59. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2012/11/segmensya-nak-kenal-awak.html

    joined...

    ReplyDelete
  60. http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    Assalamualaikum, saya pon join jugak

    ReplyDelete
  61. http://namasayafyqa.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    Saya join yee :)

    ps : birthday awak sama dengan kawan saya.

    ReplyDelete
  62. http://schazlynnfluvery.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.htm

    ReplyDelete
  63. Ala, so sad baru hari ni tengok segment ni. Vee mmg suka join segment yang ada lain dari lain as in tak letak banner je, at least ada activity sikit. Hahaha.. Sayangnnyaaa :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Designed by Beautifully Chaotic