Blogku dan tahun baru

by - December 31, 2012

  • Kreditku Habis
  • Meletop!!
  • Pakej Tune Talk CUN!
  • Anda banyak idea!?
  • syukur di panjatkan kepada Allah kerana memberiku ilham dan kekuatan untuk menghasilkan blog dengan design baru.InsyaAllah..harap2 ia memberi kemudahan dan keselesaan kepada kawan2 semua untuk meneroka blog baru ku ini..
    selepas ini,aku nak edit blog orang lain pulak..insyaAllah

    oklah,jom tengok blog aku sebelum ni dan selepas
     blog sebelum ini,berwarna ala-ala pink dan merah.Actually,aku sendiri pening tengok pelbagai warna dalam blog aku.so..dah lama aku bercadang nak tukar design blog tapi tidak berkesempatan.so hasil terbarunya..adalah ..

    jeng..jeng..jeng..


    nah...!ok tak?seharian jugaklah duk menghdap blog aku nie...:)
    syukur,siap jugak.
    oklah,dikesempatan ini..aku nak mengucapkan selamat tahun baru 2013 kepada semua yang mengenali dan tidak mengenali diri ini.Semoga tahun baru ini lebih baik dari tahun lepas.

    You May Also Like

    2 comments

    1. Ohsemnyaa design baru nih ! Memang makin mantap arh ! Terlebih ok dah ni ! :D

      ReplyDelete
    2. cutenya...ala2 blogskin gtu terbaik..slmt thun baru ya

      ReplyDelete