Dec 4, 2012

border yang lebih ummphh!!

assalamualaikum wbt..

hari ini,aku nak uar-uarkan..yang tempahan untuk edit border blog korang kini di buka!!apa maksud aku yer..?jom layan gambar di bawah------->

selepas dimake overkan------->

so?apa lagi..tempahan kini di buka..hanya RM5..BY TOPUP CELCOM..tq..

terima kasih semua...

4 comments:

  1. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Anda tenggelan bukan karena jatuh ke air, Anda tenggelam karena tinggal di dalamnya.

    ReplyDelete
  2. akak,wah yg ni la yang sy nak,akak wt tuto leh tak?sy nak jg blajar buat ni,hehe,ples buat tuto ok,

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers