Dec 6, 2012

FULL EDIT BLOG-IRWAN


Aku mengedit blog irwan..TERIMA KASIH,ye..Kerana awaklah lelaki pertama yang BERANI mengambil risiko untuk menggunakan hasil kerja saya.THANKSS..

Header blog yang comel nie,irwan yang punya..cuma tugas aku hanyalah mencampur aduk kan ramuan**kikiki..macam main masak2 pulak.jom layan gambar blog beliau
v
v
v
v
v
v

itulah hasilnya..daaa!!harap2 irwan suka dan berpuas hati..

3 comments:

  1. terima kasih.. saya suka kan blog ni.. nak tinggal 3 hari pun rasa lain macam.. Thanks, saya nak masukkan blog awak dalam bloglist sy :)

    ReplyDelete
  2. @irwan alessaalhmdulilah,di permudahkan.terima kasih bnyk2..

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers