Dec 11, 2012

header untuk dia:P

assalamualaaikum wbt dan selamat pagi semua

syukur kepada Allah masih diberi kesempatan untuk bernafas dimuka bumi mu ini,Ya Allah

comel tak header nie?
.
ia diorder oleh sufiana...hope sgt awak suke yer^^.Beliau minta 2 doodle duduk di atas buaian..dan pokok..bunga dsb..
baiklah,bagi sesiapa yang nak order..sila maklumkan kepada saya ok.insyaAllah saya akan buat sehabis baik ...

Ingatlah!Apabila kita kaya,janganlah kita terlalu gembira dan apabila kita miskin,janganlah terlalu sedih.Kekayaan tak kekal,kemiskinan pun tak akan kekal






7 comments:

  1. comellll sgt....boleh tak nk request jugak....doodle kete viva hijau siap ada no plat...RG8079...hehehe overnyaaaa...kalu xkeberatan la...

    ReplyDelete
  2. comel lah header tu..sweer..♥♥

    ReplyDelete
  3. eh...comey n cute jer blog ni.. :)

    ReplyDelete
  4. Wah wahhh! Rasa cam nak tukar header jugakkk. Err nakkkk :D

    ReplyDelete
  5. terima kasih semua..if berminat nk order..bolh pm sy k:P jgn mlu2

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers