Dec 22, 2012

FULL EDIT BLOG FARAH

assalamualaikum wbt

hari ini hepi sangat sebab dapat menukar url blog ..setelah berapa lama mengalami masalah teknikal untuk menukar url blog daripada blogspot.my ke [dot] my...
yea..terima kasih sangat kepada mereka yang bekerja di sebalik tabir dalam membantu aku..

thanks..
here my new blog :

http://www.jiakreatifelt.my/

okeylah,ini nak kongsikan blog dari Farah selepas di makeover^^syukur sangat harap beliau suka.jom layan gambar.

header,status,menu tab,shoutbox
footer
farah minta blog warna pink dan putih(rasa banyak sangat warna pink warna putih kurang kan)..hihihi
tema blog:ladybug..:)

okeylah..itu sahaja perkongsian..tak de idea nak tulis apa..

9 comments:

  1. lawa...
    kreatif sangat!
    saya tak kreatif, dah try bnyk kali, xdapat buat jugak
    huhu :)

    ReplyDelete
  2. Meletop habis! Singgah sini ye .Visit back ;D

    ReplyDelete
  3. awak.. cantik lah blog awk..
    pandai awk buat ...

    ReplyDelete
  4. thanks jia... suka sangat2 dengan hasil kerja jia...in future nanty kiter bley mintak khidmat jia lagi ek... ^_^

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers