FULL EDIT BLOG FARAH

by - December 22, 2012

assalamualaikum wbt

hari ini hepi sangat sebab dapat menukar url blog ..setelah berapa lama mengalami masalah teknikal untuk menukar url blog daripada blogspot.my ke [dot] my...
yea..terima kasih sangat kepada mereka yang bekerja di sebalik tabir dalam membantu aku..

thanks..
here my new blog :

http://www.jiakreatifelt.my/

okeylah,ini nak kongsikan blog dari Farah selepas di makeover^^syukur sangat harap beliau suka.jom layan gambar.

header,status,menu tab,shoutbox
footer
farah minta blog warna pink dan putih(rasa banyak sangat warna pink warna putih kurang kan)..hihihi
tema blog:ladybug..:)

okeylah..itu sahaja perkongsian..tak de idea nak tulis apa..

You May Also Like

9 comments

  1. lawa...
    kreatif sangat!
    saya tak kreatif, dah try bnyk kali, xdapat buat jugak
    huhu :)

    ReplyDelete
  2. Meletop habis! Singgah sini ye .Visit back ;D

    ReplyDelete
  3. awak.. cantik lah blog awk..
    pandai awk buat ...

    ReplyDelete
  4. thanks jia... suka sangat2 dengan hasil kerja jia...in future nanty kiter bley mintak khidmat jia lagi ek... ^_^

    ReplyDelete