make over untuk Nadia

by - December 29, 2012

  • Kreditku Habis
  • Meletop!!
  • Pakej Tune Talk CUN!
  • Anda banyak idea!?


  • ya Allah,bonus kalau dapat anak yang comel macam ni:) doakan aku dapat baby macam nie...plus soleh/ah.amin

    tadi aku dapat request dari seseorang untuk edit blog beliau.Yang menjadikan aku agak terkezut..die kate die hanya mampu bayar RM5 je untuk edit blog beliau.Wajar ke,bagi korang?alasannya die budak lagi..dan cara die minta kat aku tadi seems mendesak je.Aku bukan nya nak berkira..tapi Aku nak tolong macam ne..aku sebelum nie dah la kena tipu,ada orang minta aku editkan blog die,tapi sampai sekarang tak bayar-bayar.Aku bersangka baik..kalau die tak nak bayar aku halalkan je.huh!ni lah manusia yang suke amik kesempatan di atas kebaikan orang lain.
    buat si dia tadi,minta maaf sangat..tak dapat nak penuhi permintaan awak tadi.

    okeylah,alhmadulilah..sekali lagi aku berjaya menyiapkan blog dari Nadia ini.

    hope die suke dan berpuas hati...:)


    You May Also Like

    5 comments