Dec 8, 2012

FULL EDIT BLOG SUFIANA


>>>okeylah,hari ini aku nak share dengan korang design blog untuk sufiana..jom layan gambar!!

 jutaan terima kasih kepada sufiana kerana mempercayai khidmat akak untuk  mengedit blog awak..

jenis tempahan:
blog warna pink
doodle pasangan
banner


#Alhamdulilah..dah siap..^^ hope beliau suka..

9 comments:

  1. Ank sy yg berusia stahun pun dh jatuh cinta dgn qasidah ni.. Siap download dan simpn utk didgr hari2 . Mmg indah bait2 qasidah.. Dh jatuh cinta dgn qasidah..

    ReplyDelete
  2. Wah . Semakin lama , semakin hebat hasil designnya ! Cantik sangat ! :D

    ReplyDelete
  3. akak , saya na tempah utk full edit blog ..

    tema : pink purple .
    banner

    ReplyDelete
  4. alhamdulilah,terima kasih semua.do support me always..:)

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers